Osvárt Andrea a velencei filmfesztiválon - Merészen kivágott estélyit húzott

Osvárt Andi a Mother! című pszichothriller díszbemutatóján vett részt.

2017. szeptember 7. 12:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Osvárt Andi ragyog párja oldalán Egyre szorosabb a színésznő és olasz párja kapcsolata, talán a nagy bejelentésre sem kell már sokáig várni.

Friss hírek
X-Faktor: Visszatért Tóth Gabi rémálma Majdnem Tóth Gabi torkának ugrott három évvel ezelőtt, most Télapó-jelmezben parádézik az X-Faktor válogatójában Hörcher László.
Megúszhatják a kivégzést Ferenc és Krisztina gyilkosai Közel húsz éve várja a halálsoron saját kivégzését az a két férfi, akik még az 1990-es években brutálisan megkínozták és megölték a magyar Griga Ferencet és barátnőjét, Furton Krisztinát. Daniel Lugo és Adrian Doorbal ügyében azonban most újabb fejlemény lehet, ugyanis a floridai bíróság újratárgyalja ügyüket.
Halálának hírére ébredt Vágó István Az egykori tévés Facebook-oldala fekete kerettel nyílt meg péntek reggel. Vágó biztos benne, hogy ellenségei űzték vele a gonosz tréfát.
Ikertestvére mellől ugrott a halálba a gazdagréti lány Ugyanazon a napon, amikor a mosonmagyaróvári nő kiugrott az ablakon, egy 25 éves gazdagréti lány is így végzett magával. Az ikertestvére semmit sem vett észre, csak amikor már a rendőrök kopogtattak az ajtón.
Rekord ajánlat után folytatódik az Áll az alku- hétfő 20.35 Pénteken Évi megkapta a most futó széria legmagasabb ajánlatát, 7 millió forintot. Vajon a következő héten hány milliomos avatnak az Áll az alkuban? 
Féltékenységed megfélemlítheti párodat- Egymondatos horoszkóp - szeptember 23. szombat Nem árt, ha csökkented a szénhidrátok fogyasztását

Szerintünk ezek voltak a nyár legjobb magyar, fürdőruhás instaposztjai Görög Zita függőágyban nyújtózott, Osvárt Andrea gumimatracon hasalt, Vajna Tímea pucér mellel úszott a víz alatt. Mindenről van fotó.
Rég utáltak nézők annyira filmet, mint Jennifer Lawrence új horrorját A kritikusok is hümmögnek, de a nézők szörnyen utálják a mother!-t.

Top hírek:
A magyar színésznő 9 millióért shoppingol - Mérhetetlen luxusban él Csősz Bogi milliárdos férje Törökország legnagyobb építkezési vállalkozója.
Erre figyelj, ha garanciában javíttatsz vagy cserélsz: alaposan átverhetnek Az interneten vásárolt termékeknél is felmerülhetnek problémák.
Nap képe - Reggeli
Diana hónapokig titkolózott Károly előtt - A herceg kiakadt, mikor megtudta az igazságot Károly óriási nyomást helyezett a feleségére.
Breaking! Cooky 27 évvel fiatalabb párja babát vár A műsorvezető és párja, Debi a Drágám, add az életed! döntőjében adtak hírt boldogságukról: babát várnak.
Bájos kislányból dögös nő lett - Így néznek ki ma a magyar tehetségkutatók sztárjai Friss fotókon a magyar tehetségkutatók fiatal üdvöskéi.