Komoly fejtörést okozhat a migránsoknak a legújabb olasz integrációs szabályzat

A szabály olyan "teljesíthetetlen" követeléseket is tartalmaz, mint például a nők tisztelete, az álláskeresés, de az olasz nyelv ismerete sem feltétlen könnyen teljesíthető kritérium egy átlagos migráns számára.

2017. szeptember 7. 14:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Reggel 7:59 A nap legfontosabb hírei. Migránsokat telepítettek az egyetemre, leállt az oktatás; Szélsőbalosok verik az AfD aktivistáit; Soha nem fog kiderülni a zsidó-mentő titka.
Az Irma után 260 km/órás széllel támad a Maria hurrikán Erősebb az Irmánál. A Dominikai Közösség kormányfőjének házáról lerepült a tető, úgy kellett kimenekíteni.
Készpénzfelvétel: 67 ezer forintot veszünk ki átlagosan Rekordokat döntött a bankkártyaforgalom.
Egyetértés az elévülési idő meghosszabbításában
44 nappal döntötték meg a Föld körüli biciklizés világrekordját 79 nap alatt tett meg 28 ezer kilométert Mark Beaumont, ez óriási világcsúcs-javítás. A Nyolcvan nap alatt a Föld körül adta az ihletet.
Hamilton egy újabb listán közelítette meg Prostot, Raikkönent és Schumachert Parc Fermé: Hamilton egy újabb listán közelítette meg Prostot, Raikkönent és Schumachert

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Nem ritka jelenség, de mindig meglepődünk rajta fotók Kivirított a nyárias melegben a vadgesztenyefa Sirok Kőkútpuszta településrészén. A fotókat az MTI lőtte hétfőn.
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
A PSG úgy nyert 2-0-ra, hogy gólt sem lőtt Még a 11-est is kihagyták, de hat meccsből hatot nyertek Neymarék a francia bajnokságban.
Az ENSZ-t bírálta Trump Az amerikai elnök szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete nem hatékony.
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.