Durva lehetett erre ébredni: volt még valaki az ágyban a buli másnapján

Azonnal lefotózta a telefonjával.

2017. szeptember 7. 16:05

A cikk folytatása...Friss hírek
A 110 éves Elza néni mentette meg Soros anyját Száztizedik születésnapját ünnepelte hétfőn Bran­deisz Elza néni, aki 1907. szeptember 18-án született. Az egész országban összesen 563 száz év feletti nyugdíjas él, ebből mindössze hárman születtek 1907-ben. Elza néni azonban nem csak erről híres, világháborús cselekedetéért 1995-ben Yad Vasem (Világ igaza) díjjal tüntették ki.
Sztárban sztár: Király Viktor meglepi Charlie-t Nem tudni, hogy csinálta, de az biztos, hogy Király Viktornak sikerült átlényegülnie Charlie-vá. A személyes ismeretség miatt különösen fontos volt neki a dal.
4 év után ásta ki áldozata holttestét Mihály Érthetetlen tettel buktatta le magát a kalapácsos gyilkos.
A pszichológus szerint Rékasi úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz A szakember úgy véli, nem tudja kezelni a feszültséget a színész, ezért vonult ki sértetten a vele szervezett beszélgetésről.
Ma eldől: kirúgják-e Demcsákot az ATV-től Nemcsak a műsorvezető Szanyi Tiborral készített botrányos péntek reggeli interjúját elemzik, hanem egész teljesítményét. A csatorna vezetősége kedden dönt a sorsáról. A Bors biztos forrásból tudja: nagyon rosszak az esélyei.
Horoszkóp: Szeptember 19., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat szeptember 19-én is!

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Ilyen csodálatos ruhában ment férjhez Rúzsa Magdi - Exkluzív fotók Gyönyörű menyasszony volt.
Gyönyörű nő Hajas László 33 éves lánya - Fotón a ritkán látott Orsi Hajas Orsi páratlan szépség, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a mesterfodrásszal.
Csajháború van Kendall és Kylie Jenner között? Lehet, hogy a testvérpár igazából annyira irigykedik egymás sikereire, hogy igazából utálják egymást?
Nőies és kényelmes őszi cipők 10 ezer forint alatt Divatos darabok, amikben nem fog fájni a lábad Ha be szeretnél szerezni egy új őszi cipőt, akkor ezek közül érdemes válogatnod.
4 év után ásta ki áldozata holttestét Mihály Érthetetlen tettel buktatta le magát a kalapácsos gyilkos.