Irma, az újabb csapás

A majd 300 km/h-s sebességű szél és az esőzések pusztításai a legnagyobbak között lehetnek.

2017. szeptember 7. 17:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Áll a bál egy sztárnyomozó miatt Norvégiában a lehető legsúlyosabb büntetést szabta ki a rendőrség egy sztárnyomozóra, akiről kiderült, hogy csaknem négy tonna hasist segített az országba csempészni közel egy évtized alatt.
Áll az alku: Ági milliókat bukott a szerencseszámán! Ági perceken át gondolkodott rajta, hogy kinyissa-e a szerencsászámával, azaz a hetessel ellátott táskát. A matematika tanárként dolgozó játékos, végül a nyitás mellett döntött...  
Simicskó: a "Soros-terv" sok kárt okozhat az emberiségnek A terv nagyon rossz, de ezt sokan nem látják, illetve nem akarják látni.
Szijjártó meglépte, amire senki nem számított De erre tényleg nem számíthatott senki. Akkora manőverben van a magyar diplomácia, hogy beleszédülünk.
Áll az alku - 2017. 09. 18. - 16. adás 1. rész  Kornél már csak mint néző volt ott az Áll a alku stúdiójában akkor, amikor Ágit sorsolták ki játékosnak. 
Gyönyörű ruhák, rengeteg díj Átadták a 2017-es Emmy-díjakat. Ezt az elismerést televíziós produkciók kapják. Hogy miért? ...

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Az ENSZ-t bírálta Trump Az amerikai elnök szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete nem hatékony.
Nem ritka jelenség, de mindig meglepődünk rajta fotók Kivirított a nyárias melegben a vadgesztenyefa Sirok Kőkútpuszta településrészén. A fotókat az MTI lőtte hétfőn.
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.