Popsit villantott Demi Moore lánya - Rumer merész fotót posztolt

Az Instagram-oldalán osztotta meg a képet.

2017. szeptember 7. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Demi Moore a saját lányai nővére lehetne – fotó! A színésznő mintha egyre jobb formában lenne az évek múlásával.
Bocsánatot kért az Instagram az indokolatlan képtörlésért Csípőből törölték egy Goldenhar-szindrómás fiú képét, miután valaki jelentette.
Egy filmből kiderül, miért vonult vissza Avicii Megmutat mindent, ami az Instagram posztokból nem derül ki.
Ő az új Cara Delevingne? Ahogyan annak idején Carát, úgy Sophiát is a szemöldöke tette híressé. Az Instagram-sztár azonban még a modellcsajon is túl tesz dússágában!
Ha kézzel csinálják, úgy kellemesebb Az Instagram-generáció számos önjelölt kézi tetoválóművészt termelt ki: közülük az egyik legismertebb itthon Sípos Rozita.
Mikor lájkolnak a legtöbben? Mi volt az első Instagram-fotó? Mi a legnépszerűbb hashtag? Érdekességek az Instagram világából

Csaló volt a fotós, akiért megőrült az Instagram Több mint 120 ezer követőt gyűjtött össze a jóképű szörfös, aki legyőzte a leukémiát, majd fotósként járta be a világ háborús övezeteit.
Az Instagram is elszórta 6 millió ember személyes adatait Egy résen keresztül jutottak hozzá a felhasználók e-mail-címeihez és telefonszámaihoz, amelyeket nyilvános oldalon árulnak.
Az 51 éves Halle Berry testétől leesik az állad - Ezt a fotót is merte posztolni Ilyen dögös képet osztott meg az Instagram-oldalán a színésznő.
Lebénult kiskutya az Instagram új sztárja Nem tud futni, mint más kutyák, és különleges gondozásra van szüksége, de ha cukiságról van szó, simán felveszi a versenyt a többiekkel! Ismerd meg Indyt, az új Insta-kedvencet!
Feltörték az Instagramot, több híresség telefonszáma és e-mail-címe is kikerült Elsősorban ismert embereket vettek célkeresztbe a támadók, akik az Instagram hibáját kihasználva a regisztrációnál megadott e-mail-címeket és telefonszámokat szereztek meg.
Most már (szinte) bármilyen fotóválogatást megoszthat az Instagramon Az Instagram fél éve bevezetett újdonsága volt, hogy egyszerre 10 kép is megosztható, de az albumokba csak a régi, négyzet alakú fotók fértek ezidáig.