Megtört szívek - III. évad 61. epizód

Dilara nem tudja, hogy mit válaszoljon Alaznak, amikor az édesapját keresi a kisfiú. Cihan fényképeket kap Hazalról és Damirról. Özkan hatalmas bajt hoz Engin fejére...

2017. szeptember 9. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtört szívek - III. évad 59. epizód Harun elvesztése nagyon megviseli az egész családot. Cansu és Hazal próbálják mindenben támogatni Dilarat. Rahmi és Ozan egyre többször vitatkoznak. Cihan megtudja, hogy Mithat valójában nyomozó volt,...

Friss hírek
Imádják a magyar ducimodell kardashianos fotóját Komoly nemzetközi visszhangot váltott ki az a kép, amelyet a magyar plus size, avagy ducimodell Sirokai Diána posztolt az Instagram-oldalán. A fotón ugyanúgy pózol, mint a maga mellé montírozott celeb, Kim Kardashian, alá pedig azt írta: Mindketten nők vagyunk, más testalkattal. A képet közel harmincezren lájkolták, s nagyon sok pozitív hozzászólás is érkezett mellé.
Kihaló magyar falucskák: 40-nél is kevesebb lakójuk van, hiába gyönyörűek Teresztenye, Tornakápolna és Nemesmedves egészen aprócskák.
Emlékszel Nagy Edmondra? A 2003-as Megasztár döntősei ennyit változtak Friss fotókon az első Megasztár döntősei.
Mindenkit meghívott Felcsútra Orbán Viktor Kedd reggel érkezik Orbán Viktor szülőfalujába az Európai Bizottság küldöttsége, hogy megtekintse a Vál-völgyi kisvasutat, azaz a felcsúti vonatot. A költségvetési bizottság a hatszázmillió forintnyi uniós pénzből megvalósított fejlesztést ellenőrzi. Ennek kapcsán háborodott fel korábban Lázár János kancelláriaminiszter: nem értette, az uniós bizottság a több ezer projekt közül miért éppen arra kíváncsi, amit a miniszterelnök szülőfalujában valósítottak meg.
Sáfrány Aleska Emese szakított pasijával - Hírek kávé mellé Szétköltöztek, de próbálják menteni, amit még lehet. Eközben Erdei Zsolt koraszülött kisfia teljesen jól van.
Kajla kutya csalta haza Tóth Vera cicáját Péntek hajnalban a közösségi oldalán kiáltott segítségért Tóth Vera, akinek Fülöp nevű cicája csütörtökön eltűnt a fővárosban. A megmentő egy négylábú személyében érkezett, aki természetesen a gazdáját is mindig magával viszi. Lakos Gyuri bácsi és Kajla nevű kutyája órákon át kutatta Vera cicájának nyomát, egészen egy építkezésig.

Megtört szívek - III. évad 57. epizód Dilara meglátogatja Asumant, hogy kiderítse az igazságot Ekrem úrról. Harun megpróbálja figyelmeztetni Hazalt, hogy Damir milyen ember valójában. Özkan nagy bajba kerül.

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Ilyen csodálatos ruhában ment férjhez Rúzsa Magdi - Exkluzív fotók Gyönyörű menyasszony volt.
4 év után ásta ki áldozata holttestét Mihály Érthetetlen tettel buktatta le magát a kalapácsos gyilkos.
Gyönyörű nő Hajas László 33 éves lánya - Fotón a ritkán látott Orsi Hajas Orsi páratlan szépség, aki nagyon jó kapcsolatot ápol a mesterfodrásszal.
Csajháború van Kendall és Kylie Jenner között? Lehet, hogy a testvérpár igazából annyira irigykedik egymás sikereire, hogy igazából utálják egymást?
A pszichológus szerint Rékasi úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz A szakember úgy véli, nem tudja kezelni a feszültséget a színész, ezért vonult ki sértetten a vele szervezett beszélgetésről.