Égett egy kamion az M1-esen

Egy sávon megindult a forgalom az M1-es autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán.

2017. szeptember 11. 6:01

A cikk folytatása...Friss hírek
A 110 éves Elza néni mentette meg Soros anyját Száztizedik születésnapját ünnepelte hétfőn Bran­deisz Elza néni, aki 1907. szeptember 18-án született. Az egész országban összesen 563 száz év feletti nyugdíjas él, ebből mindössze hárman születtek 1907-ben. Elza néni azonban nem csak erről híres, világháborús cselekedetéért 1995-ben Yad Vasem (Világ igaza) díjjal tüntették ki.
Sztárban sztár: Király Viktor meglepi Charlie-t Nem tudni, hogy csinálta, de az biztos, hogy Király Viktornak sikerült átlényegülnie Charlie-vá. A személyes ismeretség miatt különösen fontos volt neki a dal.
Üvegdarabos nugát szeletek kerülhettek Magyarországra Magyarországra is kerülhetett abból a Németországban gyártott nugát szelet típusból, amelyben egy vásárló üvegdarabot talált - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn a honlapján.
4 év után ásta ki áldozata holttestét Mihály Érthetetlen tettel buktatta le magát a kalapácsos gyilkos.
A pszichológus szerint Rékasi úgy viselkedik, mint egy lázadó kamasz A szakember úgy véli, nem tudja kezelni a feszültséget a színész, ezért vonult ki sértetten a vele szervezett beszélgetésről.
Ma eldől: kirúgják-e Demcsákot az ATV-től Nemcsak a műsorvezető Szanyi Tiborral készített botrányos péntek reggeli interjúját elemzik, hanem egész teljesítményét. A csatorna vezetősége kedden dönt a sorsáról. A Bors biztos forrásból tudja: nagyon rosszak az esélyei.

Top hírek:
A sors útjai - 58. rész Pedro megtudta Lupetól, hogy Fernanda elvesztette az ösztöndíját és nyolc órában dolgozik. Camilla megtudja Isabellatól, hogy Carlos és Fernanda egy pár voltak. Pedro megszökik a klinikáról.  
Nem ritka jelenség, de mindig meglepődünk rajta fotók Kivirított a nyárias melegben a vadgesztenyefa Sirok Kőkútpuszta településrészén. A fotókat az MTI lőtte hétfőn.
Egy staffordshire terrier életveszélyesen összeharapott egy nőt Budapesten, vádat emeltek a gazda ellen Az állat úgy bevadult, hogy csak autóval nekihajtva sikerült megfékezni.
Az ENSZ-t bírálta Trump Az amerikai elnök szerint az Egyesült Nemzetek Szervezete nem hatékony.
Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy nő Őrizetbe vettek a dabasi rendőrök egy kecskeméti nőt, aki a gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján.
Kiégett egy autó Ferihegyen Senki sem sérült meg, a repülőtér forgalmában nem volt fennakadás.