Megszületett a magyar híradós harmadik gyermeke - Gyönyörű nevet kapott

Megszületett Nagy Kornélia és Besenczi Árpád gyermeke.

2017. szeptember 11. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megszületett Besenczi Árpád kisfia A színész és felesége, az Echo Tv híradósa négy éve ismerik egymást, de már a harmadik közös gyermekük született.

Friss hírek
Petrov akadályozta meg az atomháborút A nemrég elhunyt Sztanyiszlav Petrov akár az atomháborút is kirobbanthatta volna.
Szabó István és felesége 56 éve élnek irigylésre méltó házasságban Szabó István felesége, Gyürey Vera is szoros kapcsolatot ápol a filmekkel.
Fatmagül - 167. rész (Teljes epizód) Fatmagül megtudja, hogy Mukaddes vette át és rejtette el Mustafa neki írt leveleit. Fahrettin eközben próbálja meggyőzni Kerimet, hogy költözzenek Fatmagüllel Ausztráliába.
Megtört szívek - III. évad 63. epizód Damir gondoskodik róla, hogy az egyik emberre szemmel tartsa Ozant. A rendőrség kihallgatja Asumant. Rahmi biztatására Ekrem radikális lépésre szánja el magát, hogy bizonyítsa ő Dilara vér szerinti apja.
67 év kellett ahhoz, hogy élőben lássák egymást testvérek Egy Angliában élő férfi, Jon Entwisle mindig azt hitte, hogy az apja második felesége az ő igazi édesanyja, azonban 2013 bebizonyosodott, hogy tévedett. Az első jel, ami arra utalt, hogy hazugságban él, egy telefonhívás volt, amit a 18. születésnapjára kopott. Egy kanadai akcentussal beszélő férfi azt mondta neki, hogy édesanyád szeretettel üdvözöl.
226 kiló volt, amikor besokallt: egy egyszerű módszerrel másfél év alatt 130 kilót dobott le Elmondjuk, mi volt az a két apróság, ami szinte azonnal meghozta az eredményeket.

Újabb magyar színház mutatja be az Evitát! Nyolc nagyszínpadi előadást, köztük Andrew Lloyd Webber nagysikerű művét, az Evita című musicalt mutatja be a 2017/2018-as évadban az alapításának 35. évfordulóját ünneplő zalaegerszegi Hevesi Sándor...

Top hírek:
Drágám, add az életed! - III. évad 20. adás 1. rész Egy hatalmas örömhírrel indult a pénteki döntő: Cooky és Debi elárulták, babát várnak. Az első feladatot Szandiék nyerték meg maguknak, egy szőnyeg segítségével kellett teniszlabdákat juttatniuk egy ládába.
Breaking! Cooky 27 évvel fiatalabb párja babát vár A műsorvezető és párja, Debi a Drágám, add az életed! döntőjében adtak hírt boldogságukról: babát várnak.
Kétszobás lakásnak tűnik, pedig egyetlen helyiség: hihetetlen otthont mutatunk! Egyetlen nagyobb helyisége van, de ezer arca.
"Igaz, hogy a Stahl Judit testvére a Stohl Andrásnak?" - Ezt a kérdést feltette valaki Ezeket akarják tudni a magyar sztárokról a Gyakori kérdések olvasói.
Edd meg, és megszűnik a székrekedés: 10 dolog, aminél jobbat nem találsz az emésztésedre Ha gyakran kínoz székrekedés, építs be közülük legalább egyet az étrendedbe!
Különleges olasz rakott krumpli fűszeres, paradicsomos szósszal és sok sajttal Az olasz rakott krumpli darált hússal készül, hangsúlyos benne a paradicsom és a sajt is.