Hol van a legtöbb baktérium egy szállodában? Mikrobiológusok tesztelték, és nem a vécé az

Nagy baj nincs, de ha aggódsz, vigyél sajátot!

2017. szeptember 11. 11:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Demcsák Zsuzsa felmondott az ATV-nél A műsorvezető maga döntött a távozás mellett.
Durván megalázták Melania Trumpot - Bíróságra vitte az ügyet Jogi lépéseket tett a first lady a lejárató kampány megszüntetésére.
Saját melle ütötte ki a hatalmas méretekkel megáldott playmate-et A 24 éves Jenna Bentley részben hatalmas természetes adottságainak köszönhetően már szerepelt a Playboy, a Maxim és az FHM magazin címlapján is. A modellnek 36E-s méretű a melle, az utóbbi idők egy történése miatt viszont most mellkisebbítésen gondolkozik (amivel el is szomorította rajongóit). Történt ugyanis, hogy szokása szerint egy szál bikiniben elindult futni kora reggel, de az egyik melle kiszabadult a ruha alól és úgy fejbe kólintotta Jennát, hogy a földre zuhant, majdnem elvesztette az eszméletét.
Ezért hiszi most azt a fél világ, hogy Mihalik Enikőt megcsalta a pasija Sokan hitték azt, hogy a Kevin Hart-ügy kapcsán a megfelelő Enikőhöz jut majd el az együttérzésüket kifejező üzenet. Tévedtek.
Leszólított egy férfit a vonaton, már házasok A vonzó férfinak volt éppen barátnője, de türelem rózsát terem. A férfit egyébként a könyv tette vonzóvá, amit olvasott, szóval csajozni vágyók, megvan, melyik regénnyel kell közlekedni!
Nem szeretsz parkolni? Ez az autó elintézi helyetted Egy igazán csajos autót tesztelhettem.

Top hírek:
A sors útjai - 59. rész Amelia még mindig küzd a lelkiismeretével. Pedro megszökött a klinikáról és nem akar visszamenni de Javiernek sikerül meggyőznie, hogy folytassa a kezelést. Fernandanak is megtiltja, hogy az Altamirano házban dolgozzon. Marissa újabb tervet próbál találni, hogy eltegye láb alól Fernandát és a testvérét, Ameliat.
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
Ebben a napszakban a legdurcásabb a férfi: nem tehet róla, biológiai oka van A neurológiai eredmények alvási problémák és depresszió kezelésében is segíthetnek.
Friss fotón a 45 éves Auth Csilla - A '90-es évek énekesnője nagyon megváltozott Így néz ki ma Auth Csilla.
Ön tudja, mit csinál egy főkutyatárs? Főmunkatársról biztosan hallott már, na de főkutyatársról?
Büdös a tömegközlekedés, inkább 42 milliót költ Rooney Ittas vezetése miatt 320 ezer fontra, azaz 112 millió forintra rúg Wayne Rooney összbüntetése. S mivel két évig nem vezethet autót, úgy döntött, hogy összesen 120 ezer fontért (42 millió Ft) taxizik.