Baleset érhette a Münchenben holtan talált eltűnt magyar fiút

Egy vasútállomásnál találták meg a 23 éves ajkai fiú holttestét, a legfrissebb információk szerint tragikus baleset érhette.

2017. szeptember 12. 8:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ribéry elhajított meze: nesze semmi, fogd meg jól Adott is magyarázatot a tettére meg nem is Franck Ribéry, a Bayern München focistája, aki a keddi BL-meccsen a lecserélése után eldobta a mezét.
Münchenben mutatkozik be a Liget-projekt Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán.
Kiemelkedő ingatlanfejlesztéseket mutat be Magyarország a müncheni szakvásáron Kiemelkedő hazai ingatlanfejlesztésekkel mutatkozik be Magyarország a 20. EXPO REAL Nemzetközi Ingatlan- és Beruházási Szakvásáron Münchenben október 4-6. között.
Szalai Ádáméktól kapott ki a Bayern München "Nehéz mérkőzés volt, több helyzetet is kialakítottunk, apróságok döntötték el a találkozót."
Szalai Ádám csapata legyőzte a Bayern Münchent A címvédő Bayern München 2-0-ra kikapott a Hoffenheim vendégeként a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának szombati játéknapján.
Bűnügyi konfernciát tartanak Budapesten A 2016 őszén megrendezett Európai Fővárosok Rendőrfőkapitányainak 38. konferenciáját követően újra a Budapesti Rendőr-főkapitányság ad otthont egy rangos nemzetközi eseménynek, a 39. Közép és Kelet-eu...

Meghaladja az egymilliárd eurót a német gazdák vesztesége Az orosz embargó miatt a bajor gazdák vesztesége elérte a 200 millió eurót, országos szinten pedig a német gazdák egymilliárd eurónál is többet vesztettek, mióta Oroszország importtilalmat vezetett be...
KKM: a német gazdák vesztesége meghaladja az egymilliárd eurót az orosz importtilalom miatt Az orosz embargó miatt a bajor gazdák vesztesége elérte a 200 millió eurót, országos szinten pedig a német gazdák egymilliárd eurónál is többet vesztettek, mióta Oroszország importtilalmat vezetett be...
Egyetlen focista sem ér százmillió eurót Ezt mondja Uli Hoeness, a Bayern München elnöke. És azt, hogy olyan pontra érkeztünk, ahol már a drukkerek mondhatják azt, hogy elég.
Lewandowski három perc alatt lerendezte Egy gyors duplájával nyert a Bayern München Brémában, Szalai Ádám most nem játszott a Hoffenheimben.
Cristiano Ronaldóval érkeznek Budapestre a portugálok A Bayern München sztárja és az Eb-döntő hőse is kimaradt a keretből.
Állandók és változók vonzásában Alapesetben nem meglepő, ha a Real Madrid, a Bayern München és a Juventus megnyeri hazája bajnokságát. Nyáron történt egy s más az igazolási piacon, mindezek alapján a Real címvédésére van a legnagyob...