Három gyártó is újdonsággal rukkolt elő az okostelefon-piacon

Az Apple három új telefont is bemutat kedden, az esti órákban. A Xiaomi csúcsmodellje már hétfőn megjelent, a Samsung is reagált.

2017. szeptember 12. 18:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Érkezik az Apple iPhone 8
Tippelj, melyik a világ öt legnagyobb zenei szolgáltatója! Két évvel az elindítása után immár 28 millió fős előfizetői körrel rendelkezik az Apple Music, de ez még mindig csak a második helyre elegendő, hiszen a Spotify több mint 60 millió előfizetővel...
YouTube: HDR-re váltott a Galaxy S8, próbáld ki te is A YouTube app legutóbbi frissítése már HDR-ben játssza le a kompatibilis videókat a Samsung zászlóshajóin.
Mernek nagyot álmodni: Samsung-tervek a Galaxy Note8-ról Nagyon bízik új csúcstelefonjában a Samsung, legalábbis erre utalnak merész értékesítési tervei.
Újabb tabletet készített a mobilszolgáltatóknak a Samsung Mobilnettel összecsomagolva lehet igazán érdekes vétel az új Galaxy Tab A.
Gond van az App Store-ral Több olvasónk jelezte, hogy nem elérhető az Apple alkalmazásboltja, az App Store.

A Huawei nyáron több telefont adott el a világban, mint az Apple A kínai gyártó két hónapban is feljött a második helyre a Samsung mögé összeladásokban. De még mindig az iPhone 7 a legkelendőbb telefon.
Épp hogy bemutatta a Samsung a Note8-at, de már a Galaxy S9-ről hallani Még javában tart 2017, de a tech-világban már egyre többet hallani a 2018-ban várható újdonságokról. Például a Galaxy S9-ról.
IFA 2017: Samsung monitorok nem csak munkára Három munkamonitort hoztak, illetve az újdonságnak nem mondható, játékokhoz szánt 49"-es CHG90-et is előszeretettel mutogatták.
Nyugdíjba küldi néhány mobilos játékát a 2K Több játékát is levette a 2K Games az Apple alkalmazásboltjából, aminek az az oka, hogy az iOS 11 érkezésével megszűnik a 32-bites appok támogatása. Egy részük csak ideiglenesen kerül ki a kínálatból,...
Nagyon erős, elég olcsón: kipróbáltuk a Xiaomi új csúcsmobilját Az egyesek által egyszerűen csak "kínai Apple"-nek hívott Xiaomi hivatalosan ugyan nincs jelen Európában, de egyre több külföldi és hazai webshopból rendelhetők készülékei. Ezek közül most a csúcskat...
Az Apple, a Facebook is azt kérik Trumptól, a gyerekeket ne utasítsa ki 800 ezer fiatalról van szó, akik illegálisan érkeztek az országba.