Revansra készül a Barca, Buffon ezúttal is megbabonázza Messit?

A Bajnokok Ligája csoportkör legnagyobb rangadóját rendezik a Camp Nouban.

2017. szeptember 12. 19:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Messi vagy Ronaldo az első? Íme, a 10 legjobb focista A FIFA 18 focis videojátékot gyártó EA Sports közzétette a világ jelenleg 10 legjobb labdarúgójának névsorát
Egy férfi sem villantotta meg még felesége ajkait úgy mint Messi Felesége ajkait tetováltatta az ágyéka fölé Messi - írja a Mirror. A focistának ez a legintimebb tetkója, a sztori szerint pedig azért viseli magán, mert bárhova is megy a világban, felesége csókja íg...
Messi ezt eltette a gyűjteménybe Messi begyűjtötte az Espanyol elleni győzelem után Sun, 09/10/2017 - 17:01
Messi mesterhármassal üzent Madridba Ma egyetlen madridi csapat sem nyert, a Barcelona városi riválisát verte.
A Barca volt elnökével focizott a sitten a bundázó magyar Hihetetlen történet a spanyol rendőrség főszereplésével...
A lista, amelyen Messi és Ronaldo sincs dobogón Az élen álló harminc labdarúgó közül csak hárman nem játszanak a PL-ben.

Így égesd le magad egy nyár alatt: igazolt a Barca Hazugságok, bénázások sorozatban. Az elmúlt 3 hónapon nem csak a szezon, akár Messi is elmehet.
Hoppá: újabb Barca-klasszis sorsa dőlt el A játékos jövőjével kapcsolatban számos cikk jelent mostanában, ám a katalán klub vezetői tiszta vizet töltöttek a pohárba.
Dybala is a Barca játékosa akar lenni? A katalán fővárosban élő bátjya fontos suzerepet kapott.
Elképesztő: ennyiért vehette volna meg a Pool klasszisát a Barca Hihetetlen összegek röpködnek mostanában az átigazolási piacon.
Barca: A Pool 200 millióról indította volna a licitet Coutinhóért A katalánok ennyiért nem akarták megvenni, mert veszélybe sodorták volna a klubot ezzel.
Lionel Messi megint bebizonyította, micsoda sportember A testőrök majdnem elrontották egy kisfiú nagy napját, de az argentin klasszis résen volt.