Hamis bombariadókkal szívatják napok óta az orosz hatóságokat

Közintézményeket, pályaudvarokat, reptereket, piacokat, szállodákat, filmszínházakat és bevásárlóközpontokat ürítettek ki a hatóságok vasárnaptól keddig orosz nagyvárosokban. Robbanószerkezetet sehol sem találtak.

2017. szeptember 13. 5:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Merkelnek volt egy katasztrofális hibája Mi Merkel politikájának titka? Miben hibázott? Ki jöhet majd Merkel után? Egy befolyásos CDU-tag professzor bátran mert kemény kritikákat is megfogalmazni. Interjú.
Ankara nem fogja elismerni a kurd népszavazás eredményét Törökország a nemzetközi jog és a parlament felhatalmazása alapján minden óvintézkedést megtesz a nemzetbiztonság érdekében, ha azt az észak-iraki kurdok hétfői függetlenségi népszavazását kísérő események veszélyeztetni fogják.
Autóval kergették ki a Székelyudvarhelyre betévedt medvét Vasárnap hajnalban keveredett be a városba.
A jövő tanévtől újra működhet a marosvásárhelyi katolikus iskola A román parlament elnöke személyesen ígérte meg Orbán Viktornak.
A szociáldemokrata pártelnök a marosvásárhelyi iskolaügy megoldását ígérte Kormányhatározat vagy törvény születhet.
Donald Trump nem akar atomháborút Az amerikai pénzügyminiszter vasárnap az észak-koreai válságról beszélve kijelentette: Donald Trump elnök nem akar atomháborút, de készen áll arra, hogy mind katonai, mind gazdasági eszközökkel megvédje az Egyesült Államokat a phenjani nukleáris fenyegetéstől.

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Orbán Viktor Vietnamból gratulált Merkelnek A miniszterelnök hivatalos látogatáson van az országban.
Katalónia: újabb tüntetések A katalánok legveszélyesebb fegyvere
Állatokat mentettek a mexikói földrengés után A házaspár otthona menhelyként működött.
Lövöldözés egy amerikai templomban Több embert meglőtt a fegyveres.
Merkelnek volt egy katasztrofális hibája Mi Merkel politikájának titka? Miben hibázott? Ki jöhet majd Merkel után? Egy befolyásos CDU-tag professzor bátran mert kemény kritikákat is megfogalmazni. Interjú.