8 fontos útravaló, amit a Disney-mesék tanítottak nekünk

Pán Péter Őrizzük meg a gyermeki énünket Az örökké szabad és játékos gyermeki lélekből felnőttként is érdemes megőrizni valamit, így érhetjük el,

2017. szeptember 13. 7:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Máris itt az újabb név - ő rendezi a Star Wars 9. epizódját! J.J. Abrams írja és rendezi a Star Wars 9. epizódját a Disney stúdió keddi bejelentése szerint.
Hamupipőke mobilja Az élet nem habos torta. Egy brit illusztrátor ezt olyan komolyan vette, hogy Disney figuráit 2017-be rajzolta, hogy ők is rájöhessenek.
Bella Thorne Disney-hercegnőnek öltözött a New York Fashion Weeken, és mi nem bánjuk! Olyan ebben a ruhában, mint Giselle a Bűbájból.
Egy csomó jó film megy át hamarosan a Netflixről a Disney-re A Star Wars- és a Marvel-filmek is megnézhetők lesznek a Disney hamarosan induló saját streaming szolgáltatásán.
Jennifer Lawrence bármelyik Disney hercegnőt túlragyogta volna Gyönyörű ruháját látva sokan irigykedtek.
Egy multi kivonja tévécsatornáját Magyarországról Októberben búcsúzik itthon a Disney Junior.

Feltámadt a Star Wars: Empire at War multija Kellemes meglepetéssel szolgálhatunk a Star Wars: Empire at War rajongóinak: habár a GameSpy halála a játék multiplayerének a végét jelentette, a fejlesztők összefogtak a Disney-vel, és feltámasztottá...
Lenyűgöző horror lehet az aranyos Disney-meséből Guillermo del Toro nagy visszatérését ünnepli Velence, de ő már Pinokkióval paráztatna.
Ez a magyar rajzfilm visszahozza a gyerekkorunk A régi Disney-mesék is eszünkbe juthatnak róla.
A Disney-meséket idézi a 700 milliós magyar rajzfilm Előzetest kapott a Salamon király kalandjai című alkotás, amely ősszel kerül majd a mozikba.
Ez a szerelmespár elhozta a Jégvarázst az esküvőjére, elképesztőek a fotók! Minden Disney-rajongó ilyen esküvőre vágyik.
A Playboyban pózolnak az egykori gyereksztárok - Kinőtték a Disney csatornát Aly és AJ Michalkáról dögös fotókat készített a nyuszis magazin.