5. hónapos terhes A magyar sztár már nem titkolja tovább

Tomán Szabina második gyermekével várandós.

2017. szeptember 13. 9:31

A cikk folytatása...Friss hírek
5. hónapos terhes A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
A lelki egyensúly ma összejön - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 13. Mi vár rád ma?
Egyfolytában alszik Milák Kristóf Sűrű nyarat tudhat maga mögött az úszó Milák Kristóf. A budapesti vizes vb-n ezüstérmet, a netanyai ifjúsági Eb-n és az indianapolisi ifi vb-n pedig négy aranyérmet szerzett. Nem csoda, hogy amióta hazajött az Egyesült Államokból, nem győzi kipihenni magát. Kristóf szinte csak enni kel fel, egyfolytában alszik mondta a sportoló édesapja, Milák Mihály.
Házi leveskocka mindenféle tartósítószer és ízfokozó nélkül, pofonegyszerűen A zamatos, vitaminokban gazdag házi leveskockát sokféle ételbe felhasználhatod.
Így gondoskodj a higiéniáról útközben is - Mutatjuk, mire kell figyelned Ha az otthonodon kívül sem akarsz lemondani a személyes tisztaságról, van pár tippünk, mit tarts mindig a táskádban. Termékajánló következik!
Kefír a Sztárportréban "Az énekléshez nekem semmi közöm"- vallotta be Kefir, a hamarosan új dallal érkező V-Tech énekese. Interjúnkban összegeztük Kecskés Tibor énekes utóbbi időszakát, így szó esett arról, hogy hogyan tud egy zenészt pályáján előrébb vinni egy fehér zongora, egy ausztrál turné, egy népszerű Tv show szereplés és az, hogy a V-Tech együttes jövőre 20 éves lesz.

Itt érnek össze a szálak Tomán Szabina, Árpa Attila és Tornóczki Anita életében Annyit elmondhatunk, hogy gyerek is van a dologban. Lapszemle!

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
Jót tett a stílusváltás - Vadiúj frizurát villantott Katalin hercegné húga, Pippa Pippa is hasonló frizurát csináltatott, mint a nővére.
Milyen életfeladattal ruházta fel a neve? A keresztnévelemzés elárulja Hat név elemzését olvashatod, és átléphetsz a többi nevet tartalmazó listához is.
Kiss Ramóna merész dekoltázzsal debütált új műsorában Kiss Ramóna nagyon szexin mutatkozott be a Reggeli új műsorvezetőjeként.
12 majom egyszerre halt meg - az ok döbbenetes A helyiek egy tucat majmot találtak egy erdei tisztáson, és először mindenki arra gondolt, mérgezés áldozatai lettek az emlősök - írja a Metro. Később a boncolásból kiderült, szívrohama volt az állatoknak. Nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy szerencsétlenek egy tigristől ijedtek meg annyira, hogy életüket vesztették.
Rába Tímea lánya örökölte anyja egzotikus szépségét - Fotókon a tinédzser Nina Rába Tímea lánya ma ünnepli a 15. születésnapját.