Hogyan viszonyulsz a változáshoz? Tesztünkből megtudhatod!

Még több önismereti és pszichológiai jellegű témáról olvashattok a Nők Lapja Psziché magazinokban. Szöveg: D.A. Fotó: Thinkstock (psychologies.co.uk

2017. szeptember 13. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezért kockázatos a tükörbe nézés Nemcsak a testképzavarral küzdőkről, hanem a tükörbe nézés kockázatairól és mellékhatásairól is kérdezte a Nők Lapja Psziché a téma szakértőjét, dr. Lukács Liza tanácsadó szakpszichológust. ...

Friss hírek
Természetvédelmi szervezetek fogtak össze Európa keselyűiért A madarak az állatgyógyászatban kiterjedten használt diclofenac hatóanyagú gyulladáscsökkentő gyógyszerekre nagyon érzékenyek, azok súlyos vesekárosodást idéznek elő náluk.
Ettől csorogni fog a nyála: itt az iPhone X első televíziós reklámja Tegnap este (ottani idő szerint délelőtt) mutatta be az Apple az idei új iPhone-okat, köztük a nagyon várt jubileumi készüléket. A gyártó már az első televíziós reklámot is kiadta hozzá.
Csak M. Richárd meg ne lássa: gyorsulási rekordot állított fel egy Bugatti Chiron 0-ról 400-as tempóra és vissza
Nézzen bele Liam Neeson utolsó akciófilmjébe! Úgy érzi, túl öreg már a gyilkoláshoz, de egyszer még láthatjuk akciózni.
Kellemetlen fordulat a Green Holidays utasainak kártérítési ügyében A július elején csődöt jelentő utazási iroda pórul járt ügyfelei közül sokan még egyetlen forintot sem kaptak vissza, csak ígéretet, csak egy részük jutott hozzá a befizetett összege feléhez. Sokaknak azonban előbb perelniük kell, hogy esélyük legyen a kártérítésre.
Néhány hónappal csúszik a Star Wars IX premierje A rendezőcsere után módosult az új trilógia zárófilmjének bemutatója.

A párom nem akar gyereket Papp Enikő coach egy gyermekvállalás előtt álló pár problémájára segített megoldást keresni a Nők Lapja Psziché hasábjain. ...

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Messi zongorázik - ilyet még nem látott Kezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája, és Lionel Messi, a Barcelona világsztárja sajátosan készül a Juventus elleni nyitányra.
Bemutatkozott az új iPhone X teljes előlapot fedő kijelzővel Az Apple bemutatta az iPhone 7 utódját, egy jubileumi csúcsmobilt, az új okosórát, illetve egy 4K HDR támogatással bíró Apple TV-t.
Göncz bűnös? De akkor bizony bűnös Orbán, Áder és Kövér is!
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása.