Bő két hét van a székhelyszolgáltatás igénybevételének bejelentésére

A legnagyobb motivációt jellemzően a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.

2017. szeptember 13. 11:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Pár év, és olyan váltás jön a gazdagoknál, amire sokan nem készültek fel A UBS friss felmérése szerint a családi irodák fele sem készült fel a vagyonos ügyfeleknél 15 éven belül várható generációváltásra, amikor is felfoghatatlan összegű pénzek vándorolnak majd a...
Bő két hét van a székhelyszolgáltatás igénybevételének bejelentésére A legnagyobb motivációt jellemzően a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
Egyre fifikásabbak a dohánycsempészek Egy nő például a testére rögzítve próbált meg 132 doboz cigarettát beügyeskedni Magyarországra. 
695 forintért árulja a sztárbort a Lidl: ebből érdemes bespájzolni! Nyitott szemmel kell járni, nem biztos, hogy minden áruházban van még belőle....
Első körben elvárt szintjéhez érkezett a DAX - technikai elemzés A 12500-as ellenállási szint leküzdését követően célozhatja nyári csúcsértékeit a német index.
Ne legyenek másodrangú fogyasztók Juncker: elfogadhatatlan az élelmiszerek EU-n belüli eltérő minősége.

Top hírek:
120 járatot törölt kedden az Air Berlin Rengeteg pilóta egyszerre beteget jelentett, ami burkolt sztrájkot jelenthet. 9000 utas járt pórul.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.
A német Flixbus Budapestre hozta a regionális irodáját Az olcsó buszos cég a Volánbusz korábbi nemzetközi járatait integrálta.
Így alakult a forint estére Vegyesen mozgott a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben kedd kora estére a reggeli szintekhez képest.
Kínában százmilliárd dollár csepp a tengerben. De mi jut belőle a magyaroknak? A hongkongi üzletemberek Magyarországra készülnek. De vajon azt hozzák, amire Matolcsy számított?
3 milliárdból mutatják be a jégkorszakot Nyíregyházán Nagy fejlesztések zajlanak a szabolcsi megyeszékhelyen.