20 kilót fogyott Nigella Lawson - A tévés szakácsnő ijesztően vékony lett

Husisan jobban tetszett a nézőknek Nigella.

2017. szeptember 13. 11:30

A cikk folytatása...Friss hírek
20 kilót fogyott Nigella Lawson - A tévés szakácsnő ijesztően vékony lett Husisan jobban tetszett a nézőknek Nigella.
Csirkeként kezdte karrierjét Brad Pitt A sikerért meg kell dolgozni, még akkor is, ha az aktuális munkánk egy ideig nem utal arra, hogy valami igazán nagy dolog vár ránk az életben. Bizony, Hollywood ünnepelt sztárjai közt is szép számmal akad, aki kétkezi melósként kezdte vagy éppen pár dollárért csinált magából naponta hülyét. És lám, erőfeszítéseiket siker koronázta.
Ez a legmenőbb esküvői csokor, amit valaha láttál! Elöljáróban annyit elárulunk, hogy a csokor nem virágokból készült...
Ilyennek találja R. Kárpáti Péter lányának új párját Új szerelem talált rá Kárpáti Rebekára, pedig nem is nagyon kereste, ugyanis még viszonylag nemrég lépett ki előző kapcsolatából.. Egy születésnapon ismerkedett meg focista párjával, Danival a Jóban Rosszban színésznője, de sok mást nem akart elárulni a Mokka műsorvezetőinek, ugyanis még nagyon friss a kapcsolat.
Új albuma miatt szakíthatnak pasijával Taylor Swifték? Nincs egyszerű szituban az énekesnő: most épp azon parázik, hogy a hamarosan megjelenő albuma akkora lavinát indít el, hogy akár a kapcsolata is rámehet!
2017 legkönnyebben tartható étrendje: karcsúságot és termékenységet ígér a nőknek Akár jelentős túlsúlytól is megszabadulhatsz, ha kipróbálod.

Nigella Lawson lassan elfogy, már csak árnyéka önmagának A formás tévés szakácsnő lefogyott, de nem tűnik túl boldognak.

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
Jót tett a stílusváltás - Vadiúj frizurát villantott Katalin hercegné húga, Pippa Pippa is hasonló frizurát csináltatott, mint a nővére.
Hogyan jelzi a tested, ha eléred az ideális súlyod? 3 apró, de fontos jel Ha nem veszed figyelembe, az egészségeddel játszol.
Milyen életfeladattal ruházta fel a neve? A keresztnévelemzés elárulja Hat név elemzését olvashatod, és átléphetsz a többi nevet tartalmazó listához is.