Enyém vagy! Fókuszban a féltékenység az új Nők Lapja Pszichében

A zöld szemű szörnyeteg, mióta az ember érzelmeinek tudatába került, kísérti őt hol az egyik, hol a másik oldalról. A féltékenységet nehéz

2017. szeptember 13. 11:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ezért kockázatos a tükörbe nézés Nemcsak a testképzavarral küzdőkről, hanem a tükörbe nézés kockázatairól és mellékhatásairól is kérdezte a Nők Lapja Psziché a téma szakértőjét, dr. Lukács Liza tanácsadó szakpszichológust. ...

Friss hírek
Trükkös cigarettacsempészeket fogtak el Tehervagonban, kerékpáron és saját testükre erősítve is próbáltak meg csempészek cigarettát átvinni a magyar-ukrán határszakaszon - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel.
Fantomatika címmel havi képregényújság jelenik meg A mozgókép villódzása megáll, az állókép visszatér. Pénteken a sepsiszent­györgyi MAGMA Kortárs Művészeti Kiállítótérben bemutatják a Kézdivásárhelyen készülő, Magyarországon is hozzá­férhető Fantomatika című képregényújság első lapszámát.
Szijjártó Péter: Vannak országok, amik hangosan és szánalmasan dicsérik a kvótadöntést Erős szavak a külügyminisztertől.
ÖTEZER FORINTRA csökkentették Fülöp-szigeteken az emberi jogi bizottság éves költségvetését Drasztikus lépést tett a parlament.
Migránsokkal szembeni bánásmód - feljelentés Menekültek megsegítését támogató civil szervezetek feljelentést tettek Theo Francken belga menekültügyi és migrációs államtitkár, Philippe Close, Brüsszel főpolgármestere és Bernard Clerfayt, a főváros Schaerbeek kerületének polgármestere ellen migránsokkal szemben tanúsított, szerintük embertel...
Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.

A párom nem akar gyereket Papp Enikő coach egy gyermekvállalás előtt álló pár problémájára segített megoldást keresni a Nők Lapja Psziché hasábjain. ...

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Messi zongorázik - ilyet még nem látott Kezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája, és Lionel Messi, a Barcelona világsztárja sajátosan készül a Juventus elleni nyitányra.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.
Bemutatkozott az új iPhone X teljes előlapot fedő kijelzővel Az Apple bemutatta az iPhone 7 utódját, egy jubileumi csúcsmobilt, az új okosórát, illetve egy 4K HDR támogatással bíró Apple TV-t.