Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned

Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.

2017. szeptember 13. 11:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Nincsenek szavak arra, amit ez a férfi tett a rokonával Igazi szörnyeteget fogtak el a délnyugat-indiai Kurubagodiban, ahol a 32 éves férfi válogatott borzalmakat tett saját hároméves unokahúgával. A férfi, Uddappa Ramappa Ganiger először csokit ígérve elcsalta a kislányt otthonról, majd egy cukornádmezőre vitte, ahol megerőszakolta a gyermeket. A kislány sírni kezdett, amire a beteg nagybácsi feldühödött és megfojtotta.
Tahi Tóth László imádja 25 évvel fiatalabb feleségét - Sztárpárok nagy korkülönbséggel Ezeknél a magyar sztárpároknál nem volt akadály a nagy korkülönbség.
Száz éve keresett szentélyre találtak rá Svájci régészek megtalálták Artemisz görög istennő több mint száz éve keresett szentélyét a görögországi Évia szigetén fekvő Amarüntosz falu közelében.  A görög kulturális minisztérium beszámolója szerint ókori források bizonyították a templom létezését, de beazonosítani csak most sikerült. A svájci régészcsoport az elmúlt tíz évben kizárólag a szentély felkutatásán dolgozott.
Kötözött sonkának öltözött Mariah Carey Több szempontból is merészen öltözött Mariah Carey, amikor vacsorázni indult egy vegán étterembe táncos szerelmével, Bryan Tanakával. Egyrészt a rugalmas, fekete mini alig takart valamit az énekesnő testéből, ami nem lenne baj, ha a 47 éves popdíva húsz kilóval könnyebb lenne. Másrészt a ruha alá nem lehet fehérneműt venni, így egész este ügyelnie kellett, nehogy többet mutasson magából, mint amennyit szeretne.
Akár 24°C-ot is hozhat az őszi napsütés: a vénasszonyok nyara lassan ér ide Egyre kevesebb esőre kell számítani.
Merkel megnyerte a német választásokat Este hatkor zárták le Németországban az urnákat a német szövetségi választást követően. Az exit pol (a voksolásról kijöttek megkérdezése) alapján Angela Merkel pártja, a CDU és testvérpártja a bajor CSU nyerte meg a választást, ahogy azt előtte is jósolták a szakértők. A szavazatok 32,5 százalékát vitték el.

Top hírek:
Straub Dezső 63 évesen újra szerelmes lett - Már el is jegyezte párját Straub Dezső harmadszorra is új életet kezdett.
Felismered Pásztor Erzsit? Nézd, milyen szép volt fiatal színésznőként! Így nézett ki Pásztor Erzsi 25 évesen, nem sokkal a diplomája megszerzése után.
Mézes kezeléssel megszüntethető a cukorbetegség egyik szövődménye: teljes gyógyulás várhat a betegekre A komplex terápia egyik hatékony eleme az újszerű mézes sebkezelés.
A magyar plus size modell észvesztően dögös fehérneműben Sirokai Diána egyre nagyobb sztár külföldön. Nem véletlenül.
Egymást fenyegeti USA és Észak-Korea Földrengés volt szombaton Észak-Koreában, egyelőre nem tudni, hogy a 3,4-es erősségű földmozgásnak természetes oka van, vagy egy újabb nukleáris kísérlet okozta. Szakértők szerint nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy újabb atomkísérletet hajtott végre Észak-Korea, mert Kim Dzsong Un folyamatosan ezzel fenyegetőzik.
Az elhízás és a stressz súlyos következménye: ha nem figyelsz, idővel mozdulni sem tudsz majd Te ne tekintsd természetesnek ezt a fajta hátfájdalmat, sokan ezt teszik, és súlyosbítják állapotukat.