Enyedi Ildikó, Kányádi Sándor, Baló György is Prima-díjat kaphat

Közzétették az idei Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét.

2017. szeptember 13. 12:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az Ez a divat híres manökenje volt - 49 évesen is lélegzetelállítóan gyönyörű Friss fotón Szőnyi Ildikó, a '80-as évek egyik ismert hazai modellje.
Enyedi Ildikó filmje újabb bravúrt vitt véghez A héten egész Európát indul meghódítani a Testről és lélekről.
Videó: Több tízezer bűnös család? Bangóné Borbély Ildikó kettős beszéddel vádolta a kormányt a lombikprogrammal kapcsolatban. Azt mondta, a kabinet a program állami támogatásának megduplázását ígérte, de hosszú ideig semmit sem tett,...
Mém lett Mága Zoltánból de legalább megmagyarázta! Mikor én még legény voltam e szöveggel került fel egy kép Mága Zoltán hegedűművész közösségi oldalára, amelyen a Prima Primissima Díjas művész a kétszeres Oscar-díjas Barbra Streisanddal mosolyog kar...
Ezért nincs önbizalma Bánsági Ildikó és Gáspár Sándor lányának Nehéz teher, ha az ember szülei Jászai Mari- és Kossuth-díjas színészek, és ő maga is a világot jelentő deszkákon érzi jól magát. Épp ezért nem volt könnyű dolga Gáspár Katának sem, mire önálló színés...
Londonban is bemutatják a Testről és lélekrőlt Érkezik az brit fővárosba Enyedi Ildikó filmje, melynek premierjén a rendezővel is beszélgethetnek majd a jelenlévők.

Letette hivatali esküjét Pelczné Gáll Ildikó Letette hivatali esküjét csütörtökön az Európai Bíróságon Pelczné Gáll Ildikó, az Európai Számvevőszék új magyar tagja.
Három legenda verseng a Prima Primissima díjért Fábiánné Rozsnyói Katalin, Kocsis Ferenc és Wichmann Tamás közül kerül ki a sport-kategória győztese.
Járóka Lívia megy az EP-be Pelczné Gál Ildikó helyére Járóka Líviának adta ki a Pelczné Gáll Ildikó lemondásával megüresedő európai parlamenti (EP-) mandátumot a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) keddi ülésén.
Hibázott a diszpécser: Fia után menyét is a mentők hibájából veszítette el Éva Örök nyugalomra helyezték szombat délután Vaján azt a fiatal nőt, akihez szerdán újraélesztés miatt mentőt hívtak, de a 112-es diszpécser a szabolcsi település helyett az onnan 450 kilométerre fekvő B...
Lázár vizsgáltatja ki, rendben van-e, hogy milliárdos EU-s támogatást kapott az alapítvány, amiben kuratóriumi tag a felesége Legalább annyira meglepő eredmény várható, mint amikor maga Vida Ildikó vezette a Vida Ildikó esetleges korrupciójával összefüggő vizsgálatot a NAV-nál.
Orosz Ildikó: Minden törvényes eszközt felhasználunk A kárpátaljai magyarság alkotmányos jogait sérti az ukrán parlament által egy napja elfogadott, a nemzetiségek anyanyelvű oktatását ellehetetlenítő oktatási törvény.