A Bravo TV műsorvezetője volt - Most rá se ismerni Labancz Lillára

Labancz Lillát modellként, színésznőként és műsorvezetőként ismertünk meg évekkel ezelőtt.

2017. szeptember 13. 12:40

A cikk folytatása...Friss hírek
Felborult egy kamion az M3-ason, szanaszét hullott belőle a szemét képek Felborult egy teherautó Sikátorpuszta térségében, az M0-s autóútról az M3-s sztrádára vezető felhajtón, a Nyíregyháza felé vezető oldalon tudta meg a hírpress.hu. A kamionról az útra és a két oldalt elhatároló sávba hullott rengeteg szemét. A kiérkező fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járművet, majd elviszik a balesetet szenvedett járművet.
A Bravo TV műsorvezetője volt - Most rá se ismerni Labancz Lillára Labancz Lillát modellként, színésznőként és műsorvezetőként ismertünk meg évekkel ezelőtt.
Mégsem lesz népszavazás: elutasította a Nemzeti Választási Bizottság a 4 kérdést Nem hitelesítették a kannabisz legalizálásáról és az euró bevezetéséről szóló népszavazási kezdeményezéseket.
Újra szerencsét hoz a 23-as táska? - szerda 20.30 A minap bejött a kockáztatás, így Dave egymillióval növelte 20 ezer forintos nyereményét, tehát milliomosként távozott a stúdióból. Vajon ki lesz a következő játékos? 
Hat hét után megkerült Lilike, a félvak teknős Hihetetlen kalandokon van túl a kis szárazföldi mór teknős. Öt hete számoltunk be gazdája kétségbeesett kereséséről, miután Lilikének hirtelen nyoma veszett, már amennyire ez egy teknőcnél lehetséges. A fél szemére vak páncélos a család zuglói otthonának teraszán lévő kuckójából mászhatott ki. Bár külön barikád óvta az elcsámborgástól, gazdája szerint mégis átmászhatott ezen, majd lepottyanhatott.
Pörkölt bulgurral: A Séfek séfe fiatal versenyzője imádja ötvözni a líbiai és a magyar konyhát A FEM3 Café vendége a Séfek séfe fiatal versenyzője, Rghei Soha volt, aki nem csak a konyhában kifejezetten kreatív, ugyanis ruhákat tervez. A félig líbiai származású lányhoz az ország fűszeres és csípős, de a magyaros konyha ízei is egyformán közel állnak. Elárulta, korábban ügyvéd szeretett volna lenni, de a divat mindig is jelen volt az életében, mivel édesanyja női szabó.

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
Jót tett a stílusváltás - Vadiúj frizurát villantott Katalin hercegné húga, Pippa Pippa is hasonló frizurát csináltatott, mint a nővére.
Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.
Újabb Trump-baba született - Már fotót is posztolt a büszke apa Kilencszeres nagypapa lett Donald Trump.