10 magával ragadó Yesterday-feldolgozás, a Beatles legszebb számából

Cserháti Zsuzsa Frank Sinatra Elvis Presley Tom Jones Andrea Bocelli Glee Donny Hathaway Boyz II Men Ray Charles En Vogue

2017. szeptember 13. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mégsem árverezik el a Beatles "lopott" kéziratát A kotta irányára csaknem 7 millió volt.
Ezen a napon került szalagra a világ egyik leghíresebb gitárszólója A While My Guitar Gently Weeps című dalra gondolunk. Ez volt egyébként az első eset, hogy Beatles-dalban igazán komoly szerep jutott valakinek, aki nem a zenekar tagja volt.
Ez az a nap, amikor egy kicsit véget ért a Beatles története Persze nem teljesen, sőt egy csomó nagyszerű daluk és lemezük ez után született.
A mai napon füvezett először a Beatles 1964. augusztus 28-án új fejezet nyílt Lennonék életében és a poptörténelemben.
TOP7: Kitalálja, melyik a világ legnagyobb rockzenekara? A rock nem csupán műfaj: zenei forradalom, miként az volt az 50-es évek rock and rollja vagy a 60-as évek beatzenéje. A legnagyobb banda, ami kapocs volt a beat és a rock között, kétségtelenül a Beatl...
Ajándékötlet Beatles-rajongónak Elárverezik az Eleanor Rigby sírhelyének kiváltásáról szóló dokumentumot és egy miniatűr Bibliát benne.

Húszezer font a Beatles Eleanor Rigby című számának kottájáért Húszezer fontért (6,6 millió forintért) kelhet el a Beatles zenekar Eleanor Rigby című számának eredeti, kézzel írt kottája egy szeptemberi aukción, amelyen a dallal halhatatlanná tett nő sírjának lét...
A Glee sztárja egyszerre visszafogott és irtó szexi a vörös szőnyegen Egy ilyen ruha mindenki ruhatárába kellene!
Andrea Bocelli a Colosseumban énekel egy exkluzív jótékonysági koncerten Andrea Bocelli mások mellett José Carreras és Elton John társaságában lép fel a római Colosseumban egy exkluzív jótékonysági koncerten, amelyet haiti oktatási projektek javára tartanak. 
Mindent szülei hitének köszönhet a világhírű tenorista Andrea Bocelli csodálatos hangjáért milliók rajonganak szerte a világban, Budapesten is többször lépett már színpadra telt ház előtt. Több mint 70 millió lemezt adott el idáig. Ezúttal a családi érték...
Tinédzserkori álma teljesült B. Tóth Lászlónak A népszerű DJ tinédzserkori álma teljesült az idén, feleségével eljutott Memphisbe, Elvis Presley egykori birtokára. B. Tóth internetes rádiója is hasít, és hetven felett még ma is igazi sportember.
40 éve halt meg a rock and roll királya 1977. augusztus 16-án halt meg a rock and roll Királya, Elvis Presley, minden idők egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb előadóművésze, akinek népszerűsége halála után sem csökkent.