Romhalmazzá vált a 19. század egyik legszebb magyar kastélya: az úrnő büszkesége volt

A nagyhörcsökpusztai Zichy-kastély igazán szomorú állapotban van.

2017. szeptember 13. 13:35

A cikk folytatása...Friss hírek
A világ leglassabban eltelt 6 percét élte át egy család - drámai felvétel Simon Lees és Chelsie Kennedy rohammentősök az Egyesült Királyság 11. legnagyobb városban, Coventry-ben - írja a Daily Mail. A munkájukat egy tévéstáb is kíséri, ugyanis dokumentumfilmet készítenek arról, miken mennek keresztül, és milyen esetekkel találkoznak, amikor dolgoznak. Az egyik ilyen történet annyira drámai és szívszorító volt, hogy be is került a lapokba.
A tudomány megmagyarázta: ezért szeretik forgatni a szemüket a nők Erre tuti nem gondoltál volna!
Két bimbótapasszal, egy bugyival és testfestéssel küzd a tigrisjogokért Joanna Krupa realityceleb-modell egy egyszerű, ám a maga módján látványos módszerrel indult harcba.
Janet Jackson sokat szenvedett feleségként Például azt is el kellett tűrnie, hogy a férje minden ribancnak nevezi.
Gomolyfelhők a napos égbolton időjárás-jelentés, 2017. szeptember 13., szerda, ...
Rajta röhög mindenki: élő adásban tévedt el a híradós a stúdióban Szegény fickó nem tudta, merre van arccal előre.

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
Jót tett a stílusváltás - Vadiúj frizurát villantott Katalin hercegné húga, Pippa Pippa is hasonló frizurát csináltatott, mint a nővére.
Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.
Újabb Trump-baba született - Már fotót is posztolt a büszke apa Kilencszeres nagypapa lett Donald Trump.