Buszbaleset - Mentőhelikopter vitte a súlyos sérültet Karcagról

Az autó négy utasa közül ketten az utastérbe szorultak.

2017. szeptember 13. 15:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Hírességek, akik az unokatestvérükkel házasodtak össze Olyanok is szerepelnek a listán, akikre nem is gondolnál.
Már nem Magyarország a pálya az erdélyi fiataloknak Más problémákkal néznek szembe a külhoni magyar fiatalok, mint az itthoniak, vonható le az Új Nemzedék Központ ifjúságkutatásának határon túli eredményeiből. A határon túliak alapvetően elégedettek anyagi helyzetükkel. A külföldön lehetőséget keresők pedig már egyre kevésbé akarnak Magyarországra jönni.
Te is mobilon intézed a pénzügyeidet? Elveszed az emberek munkáját Tavaly rengeteg bankot zárt be az EU az online bankolás miatt.
Magyarország Európa élvonalában A magyarországi közbeszerzési eljárások teljesen átláthatóak az Európai Bizottság legfrissebb adatai szerint, ezzel Magyarország az európai uniós országok között az élvonalhoz tartozik mondta a Közbeszerzési Hatóság (KH) elnöke szerdán háttérbeszélgetésen.
Tévez túl kövér a kínai bajnoksághoz Túlsúlyosnak nevezte Carlos Tévezt a kínai klubja, a Sanghaj Senhua edzője. Vu Csin-kuj kertelés nélkül megmondta, hogy az argentin csatár addig nem játszhat, amíg nem lesz eléggé fitt.
A Gyilkosság az Orient-expresszen új plakátján rejtett nyom is található

Gálvölgyi János szavalta el a magyar kormányról írt Szőcs Géza-verset Nyakában cséplőgép, ki ez a vándor? Karcagról indult, Fazekas Sándor.

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.