Gyurcsány beismerte a 2010 előtti korrupciót

A DK elnöke csúnyán elszólta magát egy lakossági fórumon.

2017. szeptember 13. 15:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Igényes munkahelyekkel csökkenthető a munkaerőhiány A munkavállalók számára fontosak a közösségi terek és programok, a munkahely megközelíthetősége, valamint az egészséges környezet.
Bevállalós ruhában mondta ki az igent a teltkarcsú magyar műsorvezető Különleges szett volt, az biztos.
Ledermedtek a svájciak 8 éve nem láttak ilyet Az utóbbi évek leggyengébb teljesítményét produkálhatja a svájci gazdaság.
Trump egy "elmebajos", "szenilis vénember", mondta Kim Dzsong Un Phenjan súlyosan megfenyegette Washingtont.
Fahéjas kenyeret ettek az éhező gyerekek, mert a szüleik nem törődtek velük Évekre börtönbe kerülhetnek a szülők.
Égbekiáltó csalásokkal zajlott Putyin, a cár főpróbája Komoly szabálytalanságok történtek az oroszországi kormányzóválasztáson az ellenzék és a független megfigyelők szerint. A szavazás szervezése annak próbája lehetett, hogy az ellenzéki jelöltek kiiktatásával és a részvételi arány manipulálásával miként lehet garantálni Putyin minél biztosabb győzelmét a 2018-as elnökválasztáson.

Top hírek:
Áll az alku - 2017.09.21. - 19. adás 1. rész Az egyik régi motoros, Róka Gáspár, azaz Róka kapott lehetőséget arra, hogy megváltoztassa életét. A matematikus nagyon spórolósnak tartja magát, a játékra pedig megvan a koncepciója. 
Lázár: Ami a Parlamentnél magasabb, az a mohóság szimbóluma Indul a Soros-tervről a nemzeti konzultáció. Ezzel együtt pedig a kampány is. A magyaroknak dönteniük kell, milyen Magyarországot akarnak, mondta. Kormányinfó.
Barcelonából kapott segítséget a Real Madrid Nem várt helyről érkezett a besegítés.
Még a választások előtt, februárban jön a következő EU-s vizsgálóbizottság Hiába próbálták a tavasz második felére, a választások utánra tolni a vizitet a Fidesz EPP-s szövetségesei, a február 12-i héten érkezik a nők jogaival foglalkozó csapat Brüsszelből.
Lélegzik az út Mexikóban a földrengés után Elképesztően furcsa és ijesztő videó kering a neten.
Nap képe - Reggeli