Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak

Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.

2017. szeptember 13. 16:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Világsztárral indította a Sztárban Sztár 3. élő show-ját Tilla Az ország házibulija egy különös meglepetéssel indult, Tilla egy hatalmas világsztárral készített közös szelfit
Nincsenek szavak arra, amit ez a férfi tett a rokonával Igazi szörnyeteget fogtak el a délnyugat-indiai Kurubagodiban, ahol a 32 éves férfi válogatott borzalmakat tett saját hároméves unokahúgával. A férfi, Uddappa Ramappa Ganiger először csokit ígérve elcsalta a kislányt otthonról, majd egy cukornádmezőre vitte, ahol megerőszakolta a gyermeket. A kislány sírni kezdett, amire a beteg nagybácsi feldühödött és megfojtotta.
Szomorú bejelentést tett Hódi Pamela Közösségi oldalán osztotta meg a hírt.
Tahi Tóth László imádja 25 évvel fiatalabb feleségét - Sztárpárok nagy korkülönbséggel Ezeknél a magyar sztárpároknál nem volt akadály a nagy korkülönbség.
Száz éve keresett szentélyre találtak rá Svájci régészek megtalálták Artemisz görög istennő több mint száz éve keresett szentélyét a görögországi Évia szigetén fekvő Amarüntosz falu közelében.  A görög kulturális minisztérium beszámolója szerint ókori források bizonyították a templom létezését, de beazonosítani csak most sikerült. A svájci régészcsoport az elmúlt tíz évben kizárólag a szentély felkutatásán dolgozott.
Kötözött sonkának öltözött Mariah Carey Több szempontból is merészen öltözött Mariah Carey, amikor vacsorázni indult egy vegán étterembe táncos szerelmével, Bryan Tanakával. Egyrészt a rugalmas, fekete mini alig takart valamit az énekesnő testéből, ami nem lenne baj, ha a 47 éves popdíva húsz kilóval könnyebb lenne. Másrészt a ruha alá nem lehet fehérneműt venni, így egész este ügyelnie kellett, nehogy többet mutasson magából, mint amennyit szeretne.

Top hírek:
Straub Dezső 63 évesen újra szerelmes lett - Már el is jegyezte párját Straub Dezső harmadszorra is új életet kezdett.
Felismered Pásztor Erzsit? Nézd, milyen szép volt fiatal színésznőként! Így nézett ki Pásztor Erzsi 25 évesen, nem sokkal a diplomája megszerzése után.
Mézes kezeléssel megszüntethető a cukorbetegség egyik szövődménye: teljes gyógyulás várhat a betegekre A komplex terápia egyik hatékony eleme az újszerű mézes sebkezelés.
Egymást fenyegeti USA és Észak-Korea Földrengés volt szombaton Észak-Koreában, egyelőre nem tudni, hogy a 3,4-es erősségű földmozgásnak természetes oka van, vagy egy újabb nukleáris kísérlet okozta. Szakértők szerint nem lenne meglepő, ha kiderülne, hogy újabb atomkísérletet hajtott végre Észak-Korea, mert Kim Dzsong Un folyamatosan ezzel fenyegetőzik.
Az elhízás és a stressz súlyos következménye: ha nem figyelsz, idővel mozdulni sem tudsz majd Te ne tekintsd természetesnek ezt a fajta hátfájdalmat, sokan ezt teszik, és súlyosbítják állapotukat.
Ne sértődj vérig, ha a hibáidra figyelmeztetnek!- Egymondatos horoszkóp - szeptember 24. vasárnap Ne szegd meg a szabályokat!