Az egészségre is ártalmas lehet a hamis méz: szennyezett összetevőket tartalmazhat

Nagy üzlet a mézhamisítás, ami ellen uniós szinten kell fellépni.

2017. szeptember 13. 16:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Féltékenységed megfélemlítheti párodat- Egymondatos horoszkóp - szeptember 23. szombat Nem árt, ha csökkented a szénhidrátok fogyasztását
Drágám, add az életed! - III. évad 20. adás 1. rész Egy hatalmas örömhírrel indult a pénteki döntő: Cooky és Debi elárulták, babát várnak. Az első feladatot Szandiék nyerték meg maguknak, egy szőnyeg segítségével kellett teniszlabdákat juttatniuk egy ládába.
Gianni Zita lábai elé rogyott, miután megnyerte a hét macsója címet Gianni Szécsi Zoltánnal párbajozott a döntőben. Az utolsó erejével, nekifutásból húzta fel Zitát a magasba... A kimerültségtől felesége lábai elé rogyott. Amikor már meg bírt szólalni, azt is elárulta, mire költik a nyereményt.
Könnyed és szórakoztató filmek hétfőtől péntekig minden este a TV2-n! Ajánló - Az ősz nem a nyár vége, sokkal inkább egy színes, érzelmekkel teli és izgalmas kezdete egy különleges élménynek. 
Breaking! Cooky 27 évvel fiatalabb párja babát vár A műsorvezető és párja, Debi a Drágám, add az életed! döntőjében adtak hírt boldogságukról: babát várnak.
Megmutatta bomba alakját Kasza Tibi menyasszonya Leesett az állunk.

Top hírek:
A magyar színésznő 9 millióért shoppingol - Mérhetetlen luxusban él Csősz Bogi milliárdos férje Törökország legnagyobb építkezési vállalkozója.
Nap képe - Reggeli
Erre figyelj, ha garanciában javíttatsz vagy cserélsz: alaposan átverhetnek Az interneten vásárolt termékeknél is felmerülhetnek problémák.
Egy ismerős család bújtatta a Győrből megszökött Krisztiánt Egy nagycsalád adott menedéket a Győri Járásbíróságról megszökött Z. Krisztiánnak. A férfi segítői bűnpártolást követtek el.
Diana hónapokig titkolózott Károly előtt - A herceg kiakadt, mikor megtudta az igazságot Károly óriási nyomást helyezett a feleségére.
Bájos kislányból dögös nő lett - Így néznek ki ma a magyar tehetségkutatók sztárjai Friss fotókon a magyar tehetségkutatók fiatal üdvöskéi.