David Beckham botoxolt?

A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!

2017. szeptember 13. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Te jó ég! David Beckham és fia olyanok, mintha testvérek lennének! Jók a gének!
PES 2018 - David Beckham a legendák között A Pro Evolution Soccer 2018 újabb nagy névvel erősített, Diego Maradona és Usain Bolt után. A Konami hosszútávú szerződést kötött az angol legendával, David Beckhammel, így már az ő csodás jobb lába i...

Friss hírek
Az egészségre is ártalmas lehet a hamis méz: szennyezett összetevőket tartalmazhat Nagy üzlet a mézhamisítás, ami ellen uniós szinten kell fellépni.
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Mit tegyek, ha betegesen monogám vagyok? Ebben az olvasói levélben nincs válasz a nagy kérdésre, van viszont pár rossz tapasztalat elvileg állandó társat kereső nőkkel. Ön tudna mondani valamit erre a helyzetre?
9 szépségszabály, amit minden nőnek ismernie kell, mielőtt átlépi a 30-at Ezeket érdemes komolyan vennünk.
Kempingnadrágban akart sakkozni, mire lecigányozták A grúziai sakk Világ Kupá harmadik fordulója előtt rövid gatyában akart asztalhoz ülni Anton Kovaljov, de felszólították arra, hogy menjen a szobájába, és cseréljen nadrágot, majd sértésként még a képébe vágták azt is, hogy cigány.

David Beckham a legkirályabb apuka! Itt az újabb bizonyíték! 6 óra, 4000 legó!
Az internet ünnepel: David Beckham végre összerakta a 4000 darabos legót Igaz, egy hétbe telt neki...
David Beckham megcsinálta, amit senki nem gondolt volna Hat napot és megannyi verejtékcseppet áldozott rá, de kétségtelen, hogy megérte!

Top hírek:
A sors útjai - 54. rész Pedro továbbra is aggódik, hogy miből fogják finanszírozni a drága kezelését. Carlos Pakoért indul az iskolába amikor találkozik Luissal aki egy szóváltást követően fegyvert ránt. Fernanda továbbra is munkát keres, hogy ki tudja fizetni Pedro kezelését és a banki hitelt.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.
Jót tett a stílusváltás - Vadiúj frizurát villantott Katalin hercegné húga, Pippa Pippa is hasonló frizurát csináltatott, mint a nővére.
Újabb Trump-baba született - Már fotót is posztolt a büszke apa Kilencszeres nagypapa lett Donald Trump.