Könyékig turkál a NER-elit a paksi kasszában

A kormány néhány millióra becsülte az atomerőmű-bővítés reklámozására fordított összeget, a Közérdekvédelmi Központ egymilliárdos kommunikációs költést talált.

2017. szeptember 13. 16:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Merkel kemény fellépést ígér a nőkkel erőszakoskodó bevándorlókkal szemben Kemény fellépést ígért Angela Merkel német kancellár a nőkkel erőszakoskodó bevándorlókkal szemben szerdán egy választási gyűlésen a bajorországi Rosenheimben, amelynek térségében a hatóságok szerint a napokban egy elutasított menedékkérő megtámadt egy nőt.
Régészháború Álmos állítólagos sírja miatt A hatvanas években szlovák régészek találták egy sírt, amit egy nemzetközi hírű magyar kutató elemzett, és arra jutott, hogy Árpád apja nyugszik benne. A szakma felbolydult a kijelentéstől.
Hét lány után a szülők nem bízták a véletlenre, vettek egy fiúgyermeket
A svéd rendőröknek nincs idejük a nemi erőszakra A svéd közszolgálati televízió arról tudósít, hogy a svéd rendőrség emberhiány miatt nem tud megfelelően foglalkozni a nemi erőszakot elkövetők utáni nyomozással
Vállfájdalom: mit jelez, ha erre ébredünk? A vállfájdalom tünet, a váll területén jelentkező fájdalmat értjük alatta, ami kisugározhat a nyakból, de lehet önálló fájdalom is. Mivel jár és hogy gyógyítható? A Betegségek A-Z szócikkéből minden kiderül. ...
Elítélték, mégis újra körözik Nancy gyilkosát Jogerősen is megkapta magyar büntetését a 20 éves H. Nancy kínai gyilkosa. A jelenleg is Kínában tartózkodó Jao Kao-penget 18 év fegyházra ítélte távollétében a Fővárosi Ítélőtábla. A vád szerint Kao-peng egy hamutartóval fejbe verte, majd egy vezetékkel fojtogatta, végül egy konyhakéssel többször megszúrta a fiatal lányt, majd annak mobiljával és 150 ezer forintjával másnap elhagyta az országot.

Top hírek:
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.