Lemondott Seattle pedofíliával vádolt polgármestere

Újabban saját unokatestvére vádolta meg szexuális bűncselekményekkel a demokrata politikust, aki pár órával a vád nyilvánosságra hozatala után lemondott pozíciójáról.

2017. szeptember 13. 16:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Gyermekvállalásra ösztönöznek a támogatások A kormány a gyermekvállalás ösztönzése érdekében kiemelten támogatja a kisgyermekes családok boldogulását. A gyarapodó bölcsődei, óvodai férőhelyek mellett korszerűsödött az oktatás, közel félmillió gyermek részesül ingyenes iskolai étkezésben, és aki még nem kapja ingyen a tankönyvet, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.
Hazánk a világ tizenöt legbiztonságosabb országa közé tartozik  Nő a rendőrség iránti közbizalom
1772 kilométert tett meg egy töltéssel egy elektromos busz Utasokat nem szállított, de ígéretes eredménynek tűnik.
Hackelésre hoztak létre egy új hivatalt Németországban A tervek szerint több száz etikus szakemberrel segíti majd a rendőrségek és a titkosszolgálatok munkáját.
Romániában is áldozatokat szedtek a viharok Hétvégén nyolcan, azóta hárman haltak meg a viharok következtében.
Kevesebb iPhone-t szállít le az Apple Az előrendelések azonban jól alakulnak, így mégsem lesz nagyobb gond.

Lemondott Seattle polgármestere, miután meggyanúsították, hogy megerőszakolta a 13 éves unokatestvérét Ed Murray továbbra is tagadja a vádakat, de nem akarja, hogy a személyes ügyei összekeveredjenek a közügyekkel.

Top hírek:
Séfek séfe - 18. adás 1. rész Állati belsőségekből kellett főételt készítenie a csapatoknak. Krausz Gáboréknak a pacal, Vombergéknek a sertés agyvelő, míg Wolféknak a bikahere jutott. A feladatot tovább nehezítette, hogy csak öt percük volt megbeszélni, mit készítenek, illetve ˝bevásárolni˝a piactéren...
A diákhitel lehet a megoldás a növekvő bérleti díjakra Kamatmentes lesz a Diákhitel2.
Emberek, akik milliárdokat kerestek azzal, hogy otthagyták az állásukat Egy ötlet vagy egy szenvedély kell, ami vezérel, na meg kimeríthetetlen kitartás!
162 centi hosszú a haja ennek a nőnek - Elárulta, mitől nőtt ekkorára Alig hiszik el neki, hogy nem hord póttincseket.
15-en szöktek meg a lábbilincs ellenére A többségüket már elfogták.
A brit miniszterelnök tenne egy utolsó nagy ajánlatot az EU-nak A Financial Times szerint Theresa May már értesítette az ajánlatról többek között a német kancellárt. A britek azt remélik, hogy a felajánlással ki tudnak törni a Brexit-tárgyalásokon kialakult patthelyzetből.