Hosszú Katinka óriásit adományozott

Hosszú Katinka segítségével hárommillió forinttal támogatja a MOL-csoport a Gézengúz Alapítványt, amely a koraszülött és a születéskor sérült gyerekek gyógyításával és fejlesztésével foglalkozik.

2017. szeptember 13. 17:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Már megint kifőzött valamit Hosszú Katinka A háromszoros olimpiai bajnok megmutatta, hogyan főz.
Hosszú Katinka kannibál lenne? A klasszis magyar úszónő már csak ülni tudott.
Ezzel kezdi a napot Hosszú Katinka Új hobbija van az érmeket sorra halmozó úszónak.
Hónapok óta nem vesz át egy díjat Hosszú Katinka A háromszoros olimpiai bajnok még nem vette át a Baja Város Díszpolgára címet.
Megmutatta férjével közös éjszakáját Hosszú Katinka Két képet is posztolt a különös éjről az Iron Lady.
Tusup sem hagyta szó nélkül a Mayweather-McGregor csatát Hosszú Katinka különböző bokszkesztyűket tesztel.

Hosszú Katinka a stúdióban fog szorítani McGregor győzelméért A háromszoros olimpiai bajnok mellett ott lesz a férje, és Erdei Zsolt is feltűnik.
Hosszú Katinka: meglátjuk, mit lép erre a FINA Elsősorban "időkben gondolkodik", ha a további pályafutására tekint előre Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó.
Így ünnepel Hosszú Katinka Máltán pihen Hosszú Katinka és Shane Tusup.
Hosszú Katinka legyőzője 20 évesen már csak kutyát sétáltat Még mindig nem tudja, folytatja-e a karrierjét Rio négyszeres olimpiai bajnok tornásza, Simone Biles. Jó ideig kevesebbet sportolt, mint egy átlagember, a régi edzője Floridába költözött.
Hosszú Katinka bevallott egy nagyon furcsa dolgot Nem sűrűn vallom ezt be, de elfáradtam Eindhovenre, leginkább mentálisan - Hosszú Katinka erről is kendőzetlenül a vele készült interjúban.
Hosszú Katinka mintha nem élvezné a jégfürdőt Pedig alapvetően egy szerelmes posztot tett ki, miután férje-edzője, Shane Tusup még az edzés utáni jégfürdőzésben is vele tartott.