Tovább bomlik a Jobbik: megalakult az új párt

Vona Gábor baloldali fordulata arra sarkallta a Jobbik tagságának egy részét, hogy új, radikálisan jobboldali pártot hozzanak létre. Szerdán színre lépett az Értünk, Értetek nevű párt, amit a korábbi jobbikos országgyűlési képviselő, Bertha Szilvia vezet.

2017. szeptember 13. 17:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ujhelyi: csak a Fidesz és a Jobbik sunnyog AZ EP-képviselő az euró bevezetéséről kérdezné meg a magyarokat.
Félnek a nyugdíjasok Vona Gábor nyugdíjasokat gyalázó Facebook-bejegyzésével felbátorította szélsőséges támogatóit, hogy az időseket sértegessék, fenyegessék, egyre többen beszélnek erről az Origo szerint. A Jobbik legelv...
Vona már minden hitelét elvesztette a nyugdíjasok szemében Vona Gábor gyalázkodásával hátat fordított az időseknek. Most mégis kapálódzik, bocsánatot azonban azóta sem kért. Makacs hozzáállása egyre nagyobb frusztrációt és agressziót szül a Jobbik-szimpatizán...
Hatalmas Fidesz-fölény, gyengülő Jobbik A Fidesz 49 százalékot kapna, ha ma lenne a választás, többet, mint 2014-ben - derül ki a Századvég kutatásából.
Az ellenzék pártpolitikai kérdésként kezeli a kvótát, a Jobbik ebben élen jár A Médianéző Kft. igazgatója szerint az ellenzéki pártok feláldozzák (...) Magyarország szuverenitásának kérdését a pártpolitika oltárán, amikor azt gondolják, csak azért is ellent kell mondaniuk a kor...
Megjelent a Jobbik egy Fidesz-sajtótájékoztatón Önnek Habony Árpád adta ezt a papírt a kezébe, mondta a zuglói jobbikos.

Rettegnek az idős emberek Vona Gábor nyugdíjasgyalázása óta Nyugdíjasokat fenyegetnek az utcán, rémes indulatokat szabadított el a Jobbik-szimpatizánsokban a pártelnök.
Továbbra sem hagyja békén az idős embereket a Jobbik Simicska Lajos pártja a nyugdíjasokat sértegette, bocsánatot meg nem hajlandó kérni - tiltakozik a miskolci Fidesz.
Jobbik: az EU fizesse ki a határvédelem teljes költségét  A Jobbik kezdeményezi, hogy a kormány hivatalosan is igényelje az Európai Uniótól a határvédelemre fordított teljes összeg, vagyis a 270 milliárd forint kifizetését, amelyet szét kellene osz...
Nem hagyja abba a nyugdíjasok megalázását Vona Gábor Az idős embereket ocsmányul szidó Jobbik-elnök átlátszó, nevetséges trükkel próbálkozik.
Fidesz: a baloldal elvett a nyugdíjasoktól, a Jobbik sértegeti őket A Fidesz szerint a baloldal mindig elvett a nyugdíjasoktól, a Jobbik pedig sértegeti őket.
Rétvári Bence: A Fidesz-KDNP-re mindig számíthatnak a nyugdíjasok Bocsánatkérésre szólította fel szerdai váci sajtótájékoztatóján Rétvári Bence KDNP-alelnök a Jobbik helyi elnökét Vona Gábor nyugdíjasokat ért korábbi megjegyzései miatt.