Húzott néhány vonalat Az utolsó vacsora fotóján: hihetetlen, hogy mit rejtett a festmény

Elképesztő dologra jött rá az olasz férfi a világ talán legfantasztikusabb, legösszetettebb, legrejtélyesebb festménye kapcsán.

2017. szeptember 13. 17:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Megvolt a Fideszrock, itt jön az ellenzéki rap! 18+ videó Kemény szavakkal, helyenként szókimondó szövegekkel kritizálja a kormányt és a rendszert egy friss videoklip. A lázadás éve mögött álló rapperrel beszélgettünk.
Húzott néhány vonalat Az utolsó vacsora fotóján: hihetetlen, hogy mit rejtett a festmény Elképesztő dologra jött rá az olasz férfi a világ talán legfantasztikusabb, legösszetettebb, legrejtélyesebb festménye kapcsán.
VV Tivy az X-faktorból kieső énekes mellé állt, és beszólt az RTL-nek Komoly indulatokat kavart fel szerdán megjelent cikkünk után Nagy Szimonetta Facebook-bejegyzése. Az énekes arról írt, hogy becsapva, megalázva érzi magát, miután az X-faktor válogatóján négy nemmel küldték le a színpadról a mentorok. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, ki Szimonetta mellett, ki szemben határozta el magát.
Lady Gaga meghódítja Torontót - szombat este a film után Návai Anikó ezúttal is a legnagyobb világsztárokat hozza el. A Hello Hollywood szombati adásában szó lesz többek között Tom Hardy születésnapjáról, Lady Gaga filmes szárnybontogatásáról, Helen Mirren velencei sztorijairól, és az is kiderül, mit gondol Guillermo del Toro a magyar fagyiról. Hello Holl...
A sors útjai - 55. rész Fernanda új munkahelyen kezd dolgozni de nem minden úgy alakul ahogy tervezte. Hernán és Marianna csapdába csalják Amelliea-t, mert a cég dolgozóinak fizetését egy álbetöréssel ellopják. A fizetések megőrzése Amelia feladata volt. 
Elítélték, mégis újra körözik Nancy gyilkosát Jogerősen is megkapta magyar büntetését a 20 éves H. Nancy kínai gyilkosa. A jelenleg is Kínában tartózkodó Jao Kao-penget 18 év fegyházra ítélte távollétében a Fővárosi Ítélőtábla. A vád szerint Kao-peng egy hamutartóval fejbe verte, majd egy vezetékkel fojtogatta, végül egy konyhakéssel többször megszúrta a fiatal lányt, majd annak mobiljával és 150 ezer forintjával másnap elhagyta az országot.

Top hírek:
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
5 hónapos terhes - A magyar sztár már nem titkolja tovább Tomán Szabina második gyermekével várandós.
Hány éves vagy? A kutatók szerint ennyit kellene szexelned Kiderítették, mennyi lenne az átlagos szexmennyiség a különböző korosztályoknak.
Jót tett a stílusváltás - Vadiúj frizurát villantott Katalin hercegné húga, Pippa Pippa is hasonló frizurát csináltatott, mint a nővére.