Vendégünk Szél Bernadett, az LMP társelnöke, a párt miniszterelnök-jelöltje

2017. szeptember 13. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az LMP szerint rendszerváltásra van szükség Az LMP társelnöke szerint rendszerváltás kell jövőre. A budapesti Kossuth Lajos téren rendezett vasárnap esti megmozduláson Szél Bernadett arról beszélt: Magyarországon hosszú távon senki nem tudott a...
LMP: rendszerváltás kell jövőre Az LMP társelnöke szerint rendszerváltás kell jövőre. A budapesti Kossuth Lajos téren rendezett vasárnap esti megmozduláson Szél Bernadett arról beszélt: Magyarországon hosszú távon senki nem tudo...

Friss hírek
Nyugalom, csak év végén romlanak el a dolgok a világban! Meglehetősen pesszimista a dán nagybank, a Saxo Bank vezető befektetési stratégája Steen Jakobsen év végére jelentős globális gazdasági lassulásra és tőkepiaci szakadásra számít A Saxo Bank vezető...
A relaxáció 10 lépése A stressz szervezetünk egyik leggyilkosabb ellenfele. Lazítással, relaxációval azonban oldható, sőt meg is szabadulhatunk tőle.
Mérő László: A fekete cica A gazdaság sokkal gyorsabban is haladhatna, csak ahhoz másban kellene hinnie a kormányzatnak. De akkor kevesebb közpénznek lehetne a közpénz jellegét egyik napról a másikra megszüntetni.
Hillary Clinton az új Cercei Lannister A demokraták ex-elnökjelöltje a kampányban sokszor úgy érezte magát, mintha a szégyen menetén venne részt a Trónok Harcában.
Új részletek derültek ki Woody Allen legújabb filmjéről Címe még nincs, de a szereplőgárdát már tudni lehet.
Elutasíthatják Portik perújítási kérelmét Elutasíthatják Portik Tamás perújítási indítványát az Aranykéz utcai merénylet ügyében, tudta meg a Magyar Idők.

"Eljön az igazság pillanata, miniszter úr!" Rogán Antal meghallgatását kezdeményezi Szél Bernadett.
Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság elé idézi Rogán Antalt a letelepedési kötvényes cég kirablása és a Dózsa György úti gázoló ügyben Szeptemberben hallgathatják meg a propagandaminisztert.
Csattanós választ kapott az LMP a sivalkodásra Megérkezett a válasz Szél Bernadett és Hadházy Ákos kétbites kérdésére.

Top hírek:
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.