Bödőcs Tibor: Lehet, hogy lesz nemzetgyalázás meg felségsértés

2017. szeptember 13. 18:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mintha örökre lemondtunk volna a magyar euróról Mottó: Találjunk ki egy országot! Legyen a neve Németország! (Bödőcs Tibor nyomán) A magyar gazdaságpolitika régi adóssága, hogy nincs tisztázva a viszonyunk az eurózónához. Részben...

Friss hírek
Bödőcs Tibor: Lehet, hogy lesz nemzetgyalázás meg felségsértés
Új részletek derültek ki Woody Allen legújabb filmjéről Címe még nincs, de a szereplőgárdát már tudni lehet.
Pink imádja a gyerekeit, de néha nála is kiborul a bili - fotó A popsztár, aki nem rég Budapesten koncertezett, néha a Messengeren engedi ki a gőzt.
Beszélő vaginát is felvonultat az új South Parkként emlegetett sorozat Éjjel támadó "hormonszörny", Kristen Wiig hangján megszólaló vagina - a Netflix szeptemberben induló sorozata, a Big Mouth a kamaszkorba kalauzolja nézőit.
Nagy Bandó beleszállt Stohl Andrásba A humorista szerint a színész "egy rosszul festő és végződő, sajnos várható folyamat egyik darabja".
Kijött egy dögös Green Day-klip

Bödőcs Tibor: Érdekel, hogyan magyarázzák meg maguknak, hogy ezt nem loptuk Bonyolult pszichológiai képlet lehet, amikor megmagyarázzák a NER újgazdagjai maguknak, miért kell lopni mondja a humorista.
Bödőcs Tibor: A máj nem örök Irodalmi paródiakönyvet írt az ország búcsúszentlászlói humoristája, aki akkora krónikása lett a NER-nek, hogy van, ahol technikai okok miatt nem tud fellépni a választásokig. De pont azért is foglalk...

Top hírek:
Enyedi Ildikó, Kányádi Sándor, Baló György is Prima-díjat kaphat Közzétették az idei Prima Primissima díj tíz kategóriájának három-három jelöltjét.
Kihirdették a Prima Primissima idei jelöltjeit  A magyar színművészet kategóriában Blaskó Péter, Enyedi Ildikó és Hegedűs D. Géza közül kerül ki a díjazott.  [...] Bővebben!
Novemberben nyit Budapesten az első Jamie-pizzéria A Gozsdu udvarban nyílik a Jamie's Pizzeria, 15 féle pizzával. Egy éven belül két másik pizzéria is nyílik.
Néhány hónappal csúszik a Star Wars IX premierje A rendezőcsere után módosult az új trilógia zárófilmjének bemutatója.
A magyar gyógypedagógiai atyja szellemi fogyatékosnak álcázva mentette az üldözött zsidókat 127 éve, 1890. szeptember 13-án született Bárczi Gusztáv Kossuth-díjas orvos-gyógypedagógus, a gyógypedagógiai nevelés és képzés magyarországi úttörője. Az agykérgi eredetű süketnémaság kezelésre kidolgozott gyógypedagógiai, hallásnevelési eljárása világszerte ismertté tette nevét.
Miközben ezt a címet olvassák, megállíthatatlanul terjed az akácmozgalom Kelemen Kristóf Miközben ezt a címet olvassák, mi magukról beszélünk és Magyar akác című rendezése is látható szeptemberben a Trafóban. [...] Bővebben!