900 millióért árulják Makovecz híres alkotását

A pavilont két hitel is terheli, a kikiáltási ár a hitelérték 40 százaléka.

2017. szeptember 13. 18:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Felújítják a makói Hagymaházat A Makovecz Imre tervei alapján készült épület október elején nyílhat meg újra.

Friss hírek
Az azeri pénzmosodát vizsgálná az Európai Parlament Azerbajdzsán megpróbál befolyást szerezni az európai döntéshozók között.
Ez várt a suliban György hercegre Még csak egy hét telt el, mióta az ifjú György herceg átlépte a wandsworth-i Thomass Battersea iskola kapuit édesapja, Vilmos herceg kezét fogva, máris a világ tudtára került az első belső infó az intézményből, mégpedig nem más, mint a kis herceg királyi menüje, mely szerint a gyerekek minden nap hal, hús vagy vegetáriánus menülehetőség közül választhatnak és akkor ebben még nincs benne az előétel, és a naponta frissen sült péksütemény.
Lelépett a Momentum pénztárnoka Hétfőn távozott a Momentum Mozgalom pénzügyi igazgatója, Szauer Tamás. A párt két korábbi elnökségi tagja után a pénzügyi vezető is személyes okokból hagyta ott az álomgyilkos pártot.
Biztonsági intézkedések, hogy ne legyen a számítógépünkből zombi A bányászó botnetek most visszatértek és kártékonyabbak, mint valaha.
Összeült a KDNP frakciója, hogy kitalálják, mivel készüljenek a jövő évi választásra :DDDDDD :(
Nikolics: Nem állt készen az EL-főtáblára a Vidi A Videoton fiatal szerb edzőjének különösen fontos volt a Partizan elleni meccs, amelyen két nagy problémát is látott. Elmondta, melyek azok, és melyik volt a nagyobb.

500 milliót áldoznak Makovecz templomára Az Eucharisztikus Kongresszusra készül a kormány, a már felszentelt gazdagréti templomra is jut félmilliárd.

Top hírek:
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.
12500 pont fölött a DAX - Random Reggeli 12500 pont felé emelkedett a DAX német index és megerősítette a kitörését, először mehetünk a 12600-12650 pont magasságába, ott van egy közepes ellenállás és ha azon is túljut a piac, akkor mehetünk a 12954 pontos mindenkori csúcsra.