Botka: Juncker cáfolta Orbánt

Ez az orbánista pávatánc nem folytatható tovább!

2017. szeptember 13. 18:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Revickzky Gábor: Abszurdum, hogy az Orbán-kormány ellopja az uniós pénzeket A színész interjút adott az mno-nak, amiből kiderül, nagyon balos közegben inkább csendben marad. És egy csomó minden más is.
Az LMP máris válaszolt Kötcsére (kár volt) Az LMP reakciója a kötcsei beszédre Orbán Viktor azért gyötri a magyarokat az Európa hanyatlásáról szóló apokalipszis-víziókkal, mert ő és a kormánya elszigetelődött a nyugati szövetségi ...
Megérkezett a válasz Brüsszelből Orbán Viktor levelére Az Európai Bizottság kész gyorsan megvizsgálni a magyar kormány külső határőrizettel összefüggő pénzügyi kérelmét, de a déli határon épült kerítés költségeinek megtérítéséről szó sem lehet -...
Orbán Junckernek: Nem túlzás azt állítani, hogy Európa biztonságát a magyar adófizetők finanszírozták A teljes levél elérhető.
Bírósági ítélet ellenére sem hajlandó elárulni a felcsúti akadémia, mire költi a támogatásként kapott több milliárdnyi közpénzt A Demokratikus Koalíció harmadszor is pert nyert az Orbán szomszédjában focizó klub ellen.
Román István lett Szabolcs-Szatmár-Bereg megye kormánymegbízottja Román Istvánt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkárát nevezte ki a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottá Orbán Viktor m...

Putyin magabiztosan viccelődött a fészkelődő Orbánnal Próbálok tanulni, mondta Orbán a focival mókázó bölcs orosz elnöknek.
Putyinról vetített maroknyi nézőnek az LMP (videó) Putyin újabb "hazatértének" előestéjén az LMP falra vetítéssel gondolta ráébreszteni az embereket arra, hogy Orbán-Putyin paktum és az újabb atomerőmű rossz az magyaroknak.
Magyar triatlonista a világ első látássérültje, aki dupla iromant teljesített Orbán Csaba Kabóca közel 33 órán át triatlonozott.
A magyar ellenzék a külföld pártján A szocialisták szerint az Orbán-kormány az érvek helyett az egyre magányosabb diktatúrák dacreakcióját választotta és a józan ésszel szakított.
Továbbra is totálisan súlytalan a magyar foci Európában Hiába ez Orbán Viktor kedvenc hobbija, és vannak szinte már állami csapatok, ez a határon túl édeskevés. Videoton-Partizan Belgrád 0-4.
A nap legfontosabb hírei – 2017. 08. 23. A nap szintézise így festene: egy 2006-os Orbán-robot hazaküldi a szír menekülteket, akik Mészáros luxushajójáról szomorkodnak Rooney miatt.