Járványoktól félnek a faluban, ahol menekültek üdülnének

Épp ezért rendeletben kötelezi Esztergályhorváti önkormányzata az ottani szállásadókat, hogy ellenőrizzék az oda érkező menekültek oltási papírjait.

2017. szeptember 13. 18:53

A cikk folytatása...Friss hírek
Járványoktól félnek a faluban, ahol menekültek üdülnének Épp ezért rendeletben kötelezi Esztergályhorváti önkormányzata az ottani szállásadókat, hogy ellenőrizzék az oda érkező menekültek oltási papírjait.
Egerszalókon úgy akadálymentesítettek, hogy az agyunkat eldobjuk
EP-képviselők nyílt levele Porosenko elnöknek A Fidesz-KDNP EP-képviselője, Bocskor Andrea kezdeményezésére az   Európai Parlament 37 képviselője – magyarok, bolgárok, románok, lengyelek és szlovákok –nyílt levélben fordultak Petro Porosenko ukrán elnökhöz, hogy aggodalmukat fejezzék ki az ukrán Legfelsőbb Tanács által szep...
Pusztulnak a halak a Marosban egy erdélyi robbanás miatt Egy szászváros festékgyárban volt robbanás kedden, a mérgező füst miatt embereket evakuáltak, a mérgező anyagok pedig a folyókba jutottak.
Lázár Ernő: karhatalmistából ügyész Sűrű munkahelyváltások után a jogvégzett karhatalmista a budapesti felkelőcsoportok elleni megtorlásban vett részt.
Kezdődik a Bartók és a hegedű című szimpózium Csütörtökön kezdődik a Bartók és a hegedű című szimpózium, a Bartók Világverseny és Fesztivál tudományos programja a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont (MTA BTK) Zenetudományi Intézetben Budapesten

Top hírek:
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.
A Momentumot már a pénzügyi igazgatója is ott hagyta Korábban két elnökségi tag is távozott a pártból, Szauer Tamás is személyes okokból mondott fel Fekete-Győréknek.
Csütörtökön egy fél órára megáll a forgalom az M3-ason Kerülni Gödöllő és Bag között, a 3-as főúton lehet majd.
A magyar madárvédők is kampányolnak már a diklofenák betiltásáért Évente több ezer olyan fakó keselyű hullik el, amelyek diklofenákkal kezelt állatok teteméből ettek. A humán gyógyászatban is használt hatóanyag súlyos vesekárosodást okoz a keselyűknél.
Huszáros hajrá Már most jóval több mint félszáz törvényjavaslat várja sorsa jobbrafordulását a nyári szünetet követően az Országgyűlés asztalán.
Gyurcsány elszólta magát: bevallotta a korrupciót Egy lakossági fórumon arról beszélt, 2010 előtt visszakérték az állami beruházások összegének 20 százalékát.