A migránsok eladják szerveiket, hogy Európába juthassanak

Egy vese hatmillió forint. A műtéteket Egyiptomban csinálják, a vevők gazdag arabok.

2017. szeptember 13. 18:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tények extra teljes adás, 2017. szeptember 12., kedd HÚSZEZER - ennyi hamis útlevélről tudnak a európai hatóságok, több terrorista is ilyenekkel jutott be Európába, nőtt a kockázat. - KVÓTAPLAFON - a magyar kormány szerint az unió nem akarja korlátozni ...
Vizsgálhatják a hamis szír útleveleket A hamis szír útlevelekkel Európába érkezett migránsok miatt kezdeményezte a nemzetbiztonsági bizottság vizsgálatát Németh Szilárd, a testület fideszes alelnöke. Korábban a párizsi és brüsszeli terrort...
Németh Szilárd: vizsgálják a hamis szír útlevelekről szóló értesüléseket Nemzetbiztonsági bizottsági vizsgálatot kezdeményez a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez köthetően hamis szír útlevelekkel Európába érkezettek ügyében Németh Szilárd, a testület fideszes ...
Fidesz: A német és az európai baloldal migránsokat akar Európába telepíteni A Fidesz-frakció szerint Heiko Maas német baloldali politikus azért támadja Magyarországot, mert a német és az európai baloldal bevándorláspárti.
Újabb koszovói kivándorlási hullámmal fenyeget a szerb sajtó Az utóbbi napokban százak indultak útnak, hogy Szerbián és Magyarországon keresztül Nyugat-Európába jussanak.
6 százalékkal több gázt küld Európába a Gazprom Rekorddöntő lesz az idei gázexportjuk - úgy, hogy már a tavalyi is az volt.

Európába tart a Turo, amin keresztül bárki kölcsönadhatja másoknak a saját autóját A vállalatba most szállt be 35 millió dollárral a Daimler.
Új közösségi közlekedési szolgáltatót hoz Európába a Daimler Az egyesült államokbeli Via 50 millió dolláros befektetést is kap a gyártótól.
Több mint félszáz migránst tartóztatott fel a marokkói haditengerészet Feltartóztatott a marokkói haditengerészet hétfőn a Földközi-tengeren 51 fekete-afrikai migránst, akik valószínűleg Európába próbáltak eljutni közölte egy marokkói biztonsági forrás.
Merkel: nem zárkózhatunk be Schulz: Merkel hibázott Az Európába és Németországba irányuló migráció nem fenyegetés, hanem nagy feladat - mondta Angela Merkel német kancellár vasárnap Berlinben a kormányfőjelöltek televíziós vitáján.
Afrikai menekülteket hozna Európába Brüsszel Az Európai Bizottság felszólította a tagállamokat, hogy önkéntesen, morális kötelességből fogadjanak be embereket.
A Gazprom a tavalyinál több földgázt exportál Európába az idén A Gazprom a tavalyinál jóval több földgázt ad el idén Európának mondta el egy szentpétervári fórumon az orosz gázipari cég vezérigazgató-helyettese.