Ez tényleg nagy dobás lesz: összehajtható telefont ígér jövőre a Samsung

Összehajtható okostelefonnal jelenne meg jövőre a Samsung a Galaxy Note márkanév alatt. Ezúttal nem piaci pletykáról van szó, hanem maga a gyártó ígéri.

2017. szeptember 13. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mernek nagyot álmodni: Samsung-tervek a Galaxy Note8-ról Nagyon bízik új csúcstelefonjában a Samsung, legalábbis erre utalnak merész értékesítési tervei.
Újabb tabletet készített a mobilszolgáltatóknak a Samsung Mobilnettel összecsomagolva lehet igazán érdekes vétel az új Galaxy Tab A.
Tollától lesz kivételes a Note 8 Az aksinak elvileg rendben kell lennie, nem gyulladhat fel. A Samsung őszi csúcstelefonja több mindenre képes, mint bármelyik másik mobil.
A Huawei nyáron több telefont adott el a világban, mint az Apple A kínai gyártó két hónapban is feljött a második helyre a Samsung mögé összeladásokban. De még mindig az iPhone 7 a legkelendőbb telefon.
Épp hogy bemutatta a Samsung a Note8-at, de már a Galaxy S9-ről hallani Még javában tart 2017, de a tech-világban már egyre többet hallani a 2018-ban várható újdonságokról. Például a Galaxy S9-ról.
IFA 2017: Samsung monitorok nem csak munkára Három munkamonitort hoztak, illetve az újdonságnak nem mondható, játékokhoz szánt 49"-es CHG90-et is előszeretettel mutogatták.

IFA 2017: eddig csak ívelt tv szériát síkosított a Samsung A korábban már megismert, hajlított Q8 szériát egészítik ki a hagyományos darabokkal, ami azért egy kicsit elgondolkodtató.
Nagy dobbantás a Samsung és az iPhone között: ez lehet az év egyik mobilja Megkockáztatjuk, hogy a most bemutatott V30-as lesz az LG legszebb okostelefonja, amibe ráadásul végre hardveresen is bele pakoltak mindent. Egyetlen nagy kérdés marad.
Viselhető okoseszközöket hoz a Samsung az IFA-ra A Samsung a Berlinben pénteken megnyíló IFA 2017 kiállításon mutatja be legújabb fogyasztási cikkeit és innovatív technológiáit.
Samsung Gear Sport bemutató
Infinity Displayre vált a Galaxy A-sorozat? A prémium küllemű Samsung família ismét megörökölhet egy fontos tulajdonságot a zászlóshajóktól: a kávamentes formát és a megnyúlt megjelenítőt.
Fél áron (is) adja a Samsung a Galaxy Note8-at Bejelentették a Galaxy Note8-at, és a Samsung nagy meglepetéssel kedveskedett azoknak az amerikai vásárlóknak, akik az összes rossz hír ellenére bizalmat szavaztak a Galaxy Note7-nek.