Még soha nem sikerült ennyi eltévedt puffinfiókát megmentenie az izlandi gyerekeknek

A városi fények miatt eltévedő madarak komoly bajban lennének, ha a közelben élő gyerekek nem járőröznének minden éjjel ilyenkor. Közel 4000 fiatal madarat sikerült idén visszadobni a tengerbe.

2017. szeptember 13. 19:10

A cikk folytatása...Friss hírek
Jogerősen felmentették a kémper gyanúsítottjait Szilvásy György volt titokminiszter hátradőlhet.
Már sejthető, hogy miként épültek a gízai piramisok Egy papirusztekercs, egy ünnepi hajó és egy csatornarendszer nyomai árulkodnak.
Évekre lecsukják a fiatalt, aki rabolt a 4-es villamoson A támadót - miután kikapta egy nő kezéből a mobilt, és még el is lökte - kocogók kapták el.
Kapott egy új trailert a Nioh utolsó DLC-je (PS4) Japánban november 7-én jelenik meg a Nioh Complete Edition, de a nyugati premier napját egyelőre még nem ismerjük.
Nagyon gyenge a forint, erőtől duzzad az angol font A német választások után semmi piaci reakció, de miért is lenne, amikor már a koreai fenyegetések sem mozdítanak meg semmit. A tőzsdék állnak a tetőkön, a BÉT-en enyhén csökken a Mol és a Richter. Mélyponton a török líra, kicsit lejjebb az olajár, az arany is gyengül.
A Legjobb úton a 3F Fesztiválon debütál Szeptember 23-án, szombaton 19.45-kor, a 3F Fesztiválon az Art + moziban tartják Túri Bálint Márk filmjének premierjét.

Top hírek:
Merkel kapott egy pofont, mehet Jamaicába - Németország választ ÉLŐ A kancellár ugyan megőrzi pozícióját, ám támogatottsága erősen csökkent. A szociáldemokraták történelmi mélyponton, és az újabb nagykoalícióból sem kérnek, ellenzékbe vonulnak. A populista AfD viszont örülhet, valószínűleg a harmadik legerősebb pártként végeznek a mostani választáson. Kövesse velün...
Trump újabb beutazási korlátozásokról határozott Az Egyesült Államok megtagadja a beutazási engedélyt Észak-Korea állampolgáraitól, és meghosszabbítja az eddigi beutazási korlátozásokat további országokkal szemben.
Szudáni születésű férfi lövöldözött egy amerikai templomban Egy embert megölt, hatot megsebesített.
Érkeznek a reakciók Merkel újabb győzelmére Sorra érkeznek a külföldi reakciók Angela Merkel német kancellár újabb választási győzelmét követően.
Német választások: gyanús Twitter-üzenetek keringenek A nyomok Oroszországba vezetnek.
Kis híján rekordot döntött a búza termésátlaga De így is 8,7 százalékkal kevesebb kalászos gabona termett, mint tavaly.