Ismét látogatható a 600 éves budavári csoda

Hosszas előkészítő munka, valamint jelentős építészeti és műszaki felújítást követően ismét látogatható a budavári Mária Magdolna Torony.

2017. szeptember 13. 19:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Szabadidejében csikóskodik a körzeti megbízott Sátán Eke Zoltán főtörzszászlós a szolgálati robogót és pisztolyt lóra és karikás ostorra cseréli.
Megismételnék a két évvel ezelőtti bravúrt a magyar röplabdás lányok A szövetségi kapitány bízik a meglepetésben a jövő héten Bakuban kezdődő kontinensviadalon.
Hogy a jó életbe ért véget a Twin Peaks? 10 videó, ami segíthet értelmezni az értelmezhetetlent Az internetnek hála minden korábbinál több elmélet látott napvilágot, és a vloggerek már most egy rakás fontos részletet magyaráztak meg. Nincs is ennél jobb szórakozás a nézőknek, pedig könnyen lehet, hogy mind tévednek.
Sikertörténet a javából. Szereplők: egy becsületes, valamint egy lelkes, de kissé feledékeny lány
Hétmillió euró értékű lopott műkincsekre bukkantak az olaszok Hétmillió euró (1,8 milliárd forint) értékű, templomból lopott műkincseket, köztük egy ötszáz éves flamand oltárfestményt talált meg az olasz rendőrség.
Az vethet véget a válságnak, ha Kim Dzsongun elkezdi félteni az életét Dél-Korea egy új alakulat létrehozásán dolgozik, ami ráveheti az észak-koreai vezetőt arra, hogy nukleáris fegyverek tesztelése helyett inkább a tárgyalóasztalhoz üljön.

Újra látogatható a Mária Magdolna Torony a várban Ez Buda egyetlen eredeti állapotban megmaradt gótikus középülete.

Top hírek:
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.