Videó: Orbán is befutott a velencei frakcióülésre

Orbán már az esti órákban érkezett meg a velencei négycsillagos hotelbe, de újságírót nem engedtek a közelébe, közvetlenül a hotel bejárata előtt tette ki a fekete furgonja.

2017. szeptember 13. 19:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Több száz katalán polgármester után nyomoznak Nyomozást kezdeményezett több mint 700 katalán polgármester ellen a spanyol főügyész szerdán
Szabadidejében csikóskodik a körzeti megbízott Sátán Eke Zoltán főtörzszászlós a szolgálati robogót és pisztolyt lóra és karikás ostorra cseréli.
Videó: Orbán is befutott a velencei frakcióülésre Orbán már az esti órákban érkezett meg a velencei négycsillagos hotelbe, de újságírót nem engedtek a közelébe, közvetlenül a hotel bejárata előtt tette ki a fekete furgonja.
Új hangot ütött meg az összefogásról a friss LMP-s Demeter Márta Hiller István MSZP-s választmányi elnöknek is lennének ötletei.
Kigyulladt lakóautó blokkolja az M6-ost Paksnál A balesetben az első információk szerint senki nem sérült meg.
Járványoktól félnek a faluban, ahol menekültek üdülnének Épp ezért rendeletben kötelezi Esztergályhorváti önkormányzata az ottani szállásadókat, hogy ellenőrizzék az oda érkező menekültek oltási papírjait.

Top hírek:
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.
A Momentumot már a pénzügyi igazgatója is ott hagyta Korábban két elnökségi tag is távozott a pártból, Szauer Tamás is személyes okokból mondott fel Fekete-Győréknek.
Csütörtökön egy fél órára megáll a forgalom az M3-ason Kerülni Gödöllő és Bag között, a 3-as főúton lehet majd.
A magyar madárvédők is kampányolnak már a diklofenák betiltásáért Évente több ezer olyan fakó keselyű hullik el, amelyek diklofenákkal kezelt állatok teteméből ettek. A humán gyógyászatban is használt hatóanyag súlyos vesekárosodást okoz a keselyűknél.
Huszáros hajrá Már most jóval több mint félszáz törvényjavaslat várja sorsa jobbrafordulását a nyári szünetet követően az Országgyűlés asztalán.
Létszámhiány a Tényeknél: a hírigazgató-helyettes is beállt riportot készíteni A 24.hu szerint egyre nyilvánvalóbb a létszámhiány a TV2 hírszerkesztőségében, és a következő hetekben csak tovább súlyosbodhat.