Új hangot ütött meg az összefogásról a friss LMP-s Demeter Márta

Hiller István MSZP-s választmányi elnöknek is lennének ötletei.

2017. szeptember 13. 19:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szél: Ron Werber miatt nem változik az LMP politikája A kerítést nem bontanák le, Gémesi Györggyel tárgyalnak a szövetségről, Demeter Márta nincs biztos befutó helyen. A legfontosabb válaszok a miniszterelnök-jelölttől.
Kockázatosan működhetett egy magyar nagykövetség Magyarország üzbegisztáni nagykövetsége megfelelő védelem nélkül és idegen érdekeknek kiszolgáltatottan működött állítja az LMP-s Demeter Márta.

Friss hírek
Szabadidejében csikóskodik a körzeti megbízott Sátán Eke Zoltán főtörzszászlós a szolgálati robogót és pisztolyt lóra és karikás ostorra cseréli.
Videó: Orbán is befutott a velencei frakcióülésre Orbán már az esti órákban érkezett meg a velencei négycsillagos hotelbe, de újságírót nem engedtek a közelébe, közvetlenül a hotel bejárata előtt tette ki a fekete furgonja.
Új hangot ütött meg az összefogásról a friss LMP-s Demeter Márta Hiller István MSZP-s választmányi elnöknek is lennének ötletei.
Kigyulladt lakóautó blokkolja az M6-ost Paksnál A balesetben az első információk szerint senki nem sérült meg.
Járványoktól félnek a faluban, ahol menekültek üdülnének Épp ezért rendeletben kötelezi Esztergályhorváti önkormányzata az ottani szállásadókat, hogy ellenőrizzék az oda érkező menekültek oltási papírjait.
Egerszalókon úgy akadálymentesítettek, hogy az agyunkat eldobjuk

Demeter Márta: Akik csalódtak az ellenzéki politikában, azoknak az LMP a hiteles megoldás Demeter Márta januárban lépett ki az MSZP képviselőcsoportjából, jelenleg a Lehet Más a Politika frakciójában folytatja parlamenti munkáját. Elmondta, csatlakozása előtt független képviselő volt, és e...
Demeter Márta az LMP-frakcióban Az LMP frakciójához csatlakozott Demeter Márta, aki januárban lépett ki az MSZP képviselőcsoportjából. A pártba egyelőre nem lépett be, de mint fogalmazott a közös munka értelemszerűen elvezethet az...
A nap karikatúrája a 888-on Demeter Márta az LMP-be igazolt

Top hírek:
Botka szerint teljes képtelenség, amiről Gyurcsány beszél Koordinált indulást csak az LMP-vel tud elképzelni Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Fenntartja ajánlatát, Gyurcsány Ferenc induljon egyéni választókerületben, ha ott ő a legesélyesebb.
A Momentumot már a pénzügyi igazgatója is ott hagyta Korábban két elnökségi tag is távozott a pártból, Szauer Tamás is személyes okokból mondott fel Fekete-Győréknek.
Csütörtökön egy fél órára megáll a forgalom az M3-ason Kerülni Gödöllő és Bag között, a 3-as főúton lehet majd.
A magyar madárvédők is kampányolnak már a diklofenák betiltásáért Évente több ezer olyan fakó keselyű hullik el, amelyek diklofenákkal kezelt állatok teteméből ettek. A humán gyógyászatban is használt hatóanyag súlyos vesekárosodást okoz a keselyűknél.
Huszáros hajrá Már most jóval több mint félszáz törvényjavaslat várja sorsa jobbrafordulását a nyári szünetet követően az Országgyűlés asztalán.
Gyurcsány elszólta magát: bevallotta a korrupciót Egy lakossági fórumon arról beszélt, 2010 előtt visszakérték az állami beruházások összegének 20 százalékát.