Megismételnék a két évvel ezelőtti bravúrt a magyar röplabdás lányok

A szövetségi kapitány bízik a meglepetésben a jövő héten Bakuban kezdődő kontinensviadalon.

2017. szeptember 13. 19:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így vette meg fél Európát az azeri rezsim Baku azt állítja, csalók, trükközők, bűnözők és hazugok állnak a héten kirobbant pénzmosási botrány mögött, egészen pontosan az örmény lobbival szövetkező Soros körei. Szerintünk inkább a pénzéhes, k...

Friss hírek
Megismételnék a két évvel ezelőtti bravúrt a magyar röplabdás lányok A szövetségi kapitány bízik a meglepetésben a jövő héten Bakuban kezdődő kontinensviadalon.
Rekordméretű hazai szponzorbevétel várható a tokiói olimpián Negyvenhárom japán partnercégtől bruttó 2,8 milliárd dollár folyik majd be.
Újabb Rapport-remi a sakk-Világkupa nyolcaddöntőjében A magyar nagymester csütörtökön rájátszásra kényszerül.
Három legenda verseng a Prima Primissima díjért Fábiánné Rozsnyói Katalin, Kocsis Ferenc és Wichmann Tamás közül kerül ki a sport-kategória győztese.
Eldőlt a Real Madrid kulcsemberének a sorsa A királyi együttes fontos bejelentést tett a csapat egyik meghatározó futballistájának jövőjéről.
Hosszú Katinka és a Mol komoly összeggel támogatja a sérült gyerekeket A háromszoros olimpiai bajnok az aláírásával ellátott úszósapkát ajánlotta fel.

Hárommilliárdos alap Baku tervei számára Két éven át működött az a közel hárommilliárd dolláros titkos pénzalap, amelyből az azerbajdzsáni vezetés vesztegetési pénzeket fizetett ki európai politikusoknak, újságíróknak és üzletembereknek, hog...

Top hírek:
BL: Messi lendületben, már kettővel vezet a Barca Az ötször aranylabdás két gólt lőtt és egyet előkészített.
28 góllal rajtolt el a Bajnokok Ligája csoportköre Rangadókkal, sok egyoldalú meccsel és szerencsére rengeteg góllal kezdődött a csoportkör.
Barcelona - Juventus 3-0 Videó Messi bevette Buffon kapuját Messi duplázott, a Barcelona simán nyert a meggyengült védelememl felálló Juventus ellen Tue, 09/12/2017 - 22:49
Simán nyertek a sztárcsapatok A férfi és a női kézilabda-bajnokságban is fölényesen nyertek a nagyok a kicsik ellen.
Manchester United - Basel 3-0 Videó Győzelemmel tért vissza a Man United a BL-be A Manchester United a Basel ellen tért vissza a Bajnokok Ligájába Tue, 09/12/2017 - 23:03
Két magyar siker az asztaliteniszezők csapat Európa-bajnokságán Villámrajtot vett a női és a férfi csapat is.