Hogy a jó életbe ért véget a Twin Peaks? 10 videó, ami segíthet értelmezni az értelmezhetetlent

Az internetnek hála minden korábbinál több elmélet látott napvilágot, és a vloggerek már most egy rakás fontos részletet magyaráztak meg. Nincs is ennél jobb szórakozás a nézőknek, pedig könnyen lehet, hogy mind tévednek.

2017. szeptember 13. 19:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Évadkritika: Twin Peaks - 3. évad Ami történt, újra megtörténik.
Már csak egyvalamit mondanék (Bár ezt már úgyis biztos tudja mindenki, aki akarja, vagy akinek tudnia kell.) Ahogy az ebben a cikkben is jól le van írva, az új Twin Peaks egy olyan élmény volt, amilyet tévésorozat eddig nem tudot...
A Twin Peaks maga az élet: nincs lezárás Véget ért a kultikus sorozat harmadik és mindent lezáró évada, mely a lezárások mellett új kérdéseket is felvetett. Kibeszéltük, miért fog hiányozni.
David Lynch fricskát mutat A Twin Peaks 2017-ben hemzseg a hasonmásoktól.

David Lynch másodszorra is megcsinálta a tévétörténelmet a Twin Peaks-szel Hosszú volt odáig az út, de végül sikerült. Kérdés: kell-e várnunk újabb huszonöt évet a válaszokra?
Baseball ütővel verte el a barátnőjét a Twin Peaks sztárja - Elképesztő, miért tette Jelenleg is fogva tartják a színészt.
David Bowie-ra emlékezett a Twin Peaks legutóbbi epizódja David Lynch sorozata egy álomjelenetben idézte meg a néhai zenészikont.
David Bowie posztumusz visszatér a Twin Peaks legutóbbi epizódjában Eredetileg úgy volt, hogy Bowie is játszik majd az új szériában, ám a betegsége miatt erre már nem került sor. David Lynch ezért másként idézte meg.