Betörő ólálkodott György herceg iskolájánál

Betörési kísérlet gyanújával őrizetbe vett a Scotland Yard egy 40 éves nőt, aki előző nap behatolt György hercegnek, Nagy-Britannia majdani uralkodójának londoni iskolájába.

2017. szeptember 13. 19:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
"Botka és társai elképzelése beláthatatlan következményekkel járna" Bakondi György egy interjúban beszélt arról, hogy mivel jár az illegális bevándorlás, és mit okozna a kvótarendszer elfogadása.
Íme a Soros-terv A milliárdos saját szavaival A hirado.hu pontokba szedte a fontosabb elemeit, minden esetben Soros György saját szavait, kijelentéseit, nyilatkozatait felhasználva.
Kitart a Fidesz Simonka György mellett: ismét képviselő lehet Pedig még zajlik a nyomozás a dél-békési választó kerületi elnök egykori cégénél költségvetési csalás gyanújával.
Soros már régóta támogatja a migránsok tömeges betelepítését Itthon továbbra is arról szól a vita, hogy létezik-e Soros-terv. Soros György maga számtalanszor beszélt az elmúlt két évben arról, hogy ő mit tenne az európai politikusok helyében.
Áll az alku extra: Nézd meg Ági és Kornél nem mindennapi duettjét! Sztárban sztár az Áll az alkuban? Igen! Nézd meg az adásból kimaradt duettet, melyben Ági és Kornél Balázs Klári és Korda György klasszikusát adták elő Szilvi tiszteletére! 
Ki a legbefolyásosabb magyar az Európai Parlamentben? Segítünk: a győztes pártja szerint Soros György. És vajon a DK-Párbeszéd-MSZP verseny hogy áll?

Kisebbségi jogfosztásra készül Ukrajna „Ukrajna megtagadja az európai utat, ha életbe lépteti a kisebbségek anyanyelvi oktatását tiltó rendelkezéseit” - figyelmeztetett Hölvényi György európai parlamenti képviselő, a KDNP k...
Újabb lépés az Alzheimer-kór kezeléséhez Az emberi agyban ugyanazok a sejtek, mechanizmusok végzik a térbeli navigációt, mint amelyekkel a gondolataink között barangolunk - mondta Buzsáki György, a New York-i Egyetem Brain-prize-díjas profes...
Simonka György: Vannak sikereink, további céljaink, ez nekem tetszik és szívesen csinálom Az ember, akinek fideszes mércével is sok ügye van, folytatná.
Riadót fújt a Soros-hálózat a listánk miatt Mint ismert, nemrég gyűjtést közöltünk azokról a külföldön akkreditált sajtómunkásokról, akik leplezetlenül Soros György amerikai milliárdos szócsöveként próbálják lejáratni a magyar kormányt és Magya...
Így kerültünk ki a tíz legsérülékenyebb ország közül Matolcsy György: Ha eurónk van, nem sikerül a válságkezelés
Idősebb Grózer jön, ifjabb Grózer marad Idősebb Grózer György hazatér Németországból, és a Penta Gödöllő női röplabdacsapatának edzője lesz. Ifjabb Grózer György, a német válogatott ütőjátékosa maradna 2020-ig.