Csak az amerikai állampolgárságú túlélőknek segítenek az Amerikai Virgin-szigeteken

Az Irma pusztítása elől menekülők közül azokat sem engedik be a szigetre, akiknek egyébként van amerikai vízumuk.

2017. szeptember 13. 19:49

A cikk folytatása...Friss hírek
Veszélyes pályára hajt a magyar kamionos Kiss Norbert az Eb-mezőnnyel a belgiumi Zolderbe tart, ahol Gilles Villeneuve egykoron halálos balesetet szenvedett az F1-ben. A Tankpool-pilótától ezúttal csoda lenne a győzelem.
Ábel Anita megkönnyezte Judy férjének teljesítményét A műsorvezető nagyon meghatódott a Drágám, add az életed! forgatásán.
Vészhelyzet
Kolozsvár: román-magyar szurkolói tömegverekedés Egy hétvégi kolozsvári, román és magyar futballszurkolók közötti tömegverekedésről jelentek meg cikkek kedd este kolozsvári hírportálokon
A JP Morgan főnöke szerint a bitcoin egy nagy csalás, ami előbb-utóbb fel fog robbanni Jamie Dimon mondatai után több mint 5 százalékot zuhant a bitcoin árfolyama.
3388 milliárd forint zúdul 23 magyar városra Ennyi a Modern Városok Program költségvetése.

Még fel sem oszlott Harvey, máris itt a következő hurrikán Az Irma hurrikán most a Zöld-foki-szigeteknél van, de már kettes erejű. Akár az USA-t is telibe csaphatja.

Top hírek:
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Münchenben mutatkozik be a Liget-projekt Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán.
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.