Hajnalban bömböltette a zenét a Porschéjából, majd hasba lőtte a reklamáló hajléktalant

Egy ismert ügyvéd lánya és egy hajléktalan szólalkozott össze, aminek a végén a nő életveszélyesen megsebesítette a férfit.

2017. szeptember 13. 19:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Séfek séfe - 13. adás 1. rész Ezúttal kolbászt kellett készítenie és tálalnia a 3 csapatnak, ám nem akármilyen alapanyagból. Vombergéknek bárányból, Krauszéknak lazacból, míg Wolféknak csirkéből kellett megalkotniuk a kolbászt. A sorrendről és egyben a védettségről most gazdák döntöttek...
Vomberg Frigyes: Nem vagyok egy könnyű eset Bence mindent megtesz, hogy Vomberg Frigyes büszke legyen rá, de a hagyma pucolásánál máris probléma adódott... Frigyes pedig nem hagyta szó nélkül...
Gyorsan leteperték az Allah Akbarozó támadót Toulouse-ban Mentálisan sérült illetőről van szó.
Késő tálalás a Séfek séfében: súlyos következménye lehet Juli és Soha még a kezükben tartották a tányért, miközben a gong szó már felhangzott. Vajon milyen következménye lesz a késlekedésüknek? A csütörtöki adásból kiderül!
Fair play: a piros csapat megtapsolta Wolf Andrásék tettét Ha nincs a fekete csapat segítőkészsége, a piros csapat talán nem is tudta volna végrehajtani a csapatfeladatot. A sors fintora, hogy így Vombergék versenyben maradtak, sőt, meg is nyerték azt...
Sokk! Döbbenten meredtek a séfjelöltek tányérjukra A versenyzők teljesen ledöbbentek, amikor megtudták, hogy milyen alapanyagokból kell főzniük! Nézd meg a reakciókat!

Top hírek:
Áll az alku - 2017. 09. 12. - 12. adás 1. rész A játék elején feltett kérdésre helyen válaszolók közül Dave lett a szerencsés, így ő kezdhetett el alkudozni az Igazgató Úrral. Nézd meg, hogy sikerült az első öt nyitása. 
David Beckham botoxolt? A 42 éves exfocistát plasztikáztatással vádolták meg, ő azonban gyönyörűen visszavágott!
Münchenben mutatkozik be a Liget-projekt Budapest az eddigieknél nagyobb standdal vesz részt a világ egyik legjelentősebb ingatlanpiaci szakkiállításán.
Megölte magát, mert nem bírta elviselni, amit anyjáról mondtak Brandon Rayat saját keze által vetett véget az életének, a 15 éves kiskamasz nem bírta elviselni társai állandósult bántásait. A leicesteri fiút társai pécézték ki, vélhetően azért, mert féltékenyek lettek rá, mert sikerei voltak a lányoknál. A társak azzal vádolták, hogy pedofil, ráadásul többször szóba hozták anyukája megerőszakolását, vagyis állandó fenyegetésnek volt kitéve.
Közeleg a székhelyszolgáltatás igénybevétel A bejelntési kötelezttség legnagyobb motivációját a helyi iparűzési adó alóli mentesség jelentheti.
A rajongók visszahozhatnak egy Pöttyös-ízt A Pöttyös közösség az elmúlt évek népszerű Túró Rudi ízei közül egyet visszahozhat ősszel.